Albirea Dintilor


Despre albire in estetica dentara

 

  • Întreaba întotdeauna un profesionist înainte de a încerca o albire a dintilor. Albirea dintilor într-o ora cu tehnica Happy Hour Laser ZOOM este disponibila numai prin intermediul clinicilor de stomatologie.
  • Doar un profesionist in domeniu poate ingriji dintii în mod corect deoarece are cunostintele si pregatirea necesara precum si competentele profesionale care permit evaluarea sanselor pentru un tratament corect în conditii de siguranta, cu cele mai bune rezultate.
  • Fara o educatie medicala de specialitate nu se poate dispune de cunostintele necesare cu privire la mecanismele de actiune, riscuri si efecte secundare dar si rezultate nedorite.

estetica dentara

 

Estetica dentara in Bucuresti, Sector 6, Militari! Clinica noastra stomatologica se afla intr-o zona accesibila atat cu metroul cat si cu autobuzul sau tramvaiul. Aflandu-se intre Cora Militari si Mall-ul din sectorul 6, este pozitionat perfect pentru a fi frecventat char si atunci cand, de exemplu, va propuneti sa mergeti la cmparaturi. Puteti imbina utilul cu placutul si sa ne vizitati la clinica noastra din Bucuresti sector 6, Militari.

Ce tratament de estetica dentara doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!