Informatii despre estetica dentara


Albirea dintilor într-o ora cu tehnica Happy Hour Zoom

 

  •  Este cea mai recenta si cea mai buna în albirea dintilor. Nu aveti nevoie de radiografie dentara ci numai de o tehnica noua si eficienta. Laserul Zoom este, printre altele, cunoscut sub numele de “Extreme Makeover. Albirea dintilor într-o ora cu Zoom va ofera un zambet mai alb în aproximativ o ora si este disponibil numai în clinicile dentare. Tehnica cu laser Zoom este introdusa din 2002 si este utilizata de catre 74000 de stomatologi la nivel mondial.
  • Happy Hour cu laser Zoom este foarte eficienta si albeste dintii cu o medie de opt nuante. Lampa este utilizata în combinatie cu un gel de albire care se aplica pe dini. Laserul are nevoie de o ora pentru a-si face efectul, iar tratamentul cu tot cu pregatire dureaza o ora si jumatate.

 

estetica dentaraCum functioneaza laserul de albire a dintilor ZOOM?

 

  • Dentistul îti va monta un departator de buze care va expune mai bine dintii din fata (cei care sunt vizibili când zâmbesti).
  • Gingia va fi protejata de contactul cu gelul de albit prin aplicarea unui strat protector de bariera gingivala
  • Gelul de albit va fi aplicat si mentinut timp de 15-30 de minute sub actiunea luminii foarte puternice produsa de lampa
  • Gelul va fi apoi îndepartat si, dupa caz, se va aplica un nou strat pentru acceasi perioada de timp.
  • Între aplicari succesive ale gelului medicul dentist va verifica evolutia tratamentului si va analiza împreuna cu tine nuanta care s-a obtinut
  • Dupa ultima aplicare de gel, departatorul de buze si bariera gingivala vor fi îndepartate si vei clati energic cu apa. Medicul dentist va masura nunanta de alb cu ajutorul unei chei de culori.

 

Tehnica Happy Hour cu laser Zoom – Cea mai buna metoda de albire a dintilor

 

  • estetica dentaraHappy Hour – albirea dintilor în 1 ora cu Zoom. Este cea mai buna metoda de albire a dintilor. Centrul Stomatologic si clientii au decis ca Happy Hour – albirea dintilor într-o ora cu ZOOM câstiga titlul de “Townie Choice Award 2005”.
  • Happy Hour – albirea dintilor într-o ora cu ZOOM a primit, de asemenea, cel mai mare rating al revistei de sanatate Wellness. Wellness a testat mai multe produse de pe piata si a concluzionat ca Happy Hour albirea dinilor cu Zoom este cel mai bun. Aceasta tehnica nu poate fi aplicata fara o prealabila lucrare de tratare a cariilor dentare ce apar in partea exterioara a dintilor si este aplicabila copiilor (pedodontie) doar in anumite conditii.

Estetica dentara in Bucuresti, Sector 6, Militari! Clinica noastra stomatologica se afla intr-o zona accesibila atat cu metroul cat si cu autobuzul sau tramvaiul. Aflandu-se intre Cora Militari si Mall-ul din sectorul 6, este pozitionat perfect pentru a fi frecventat char si atunci cand, de exemplu, va propuneti sa mergeti la cmparaturi. Puteti imbina utilul cu placutul si sa ne vizitati la clinica noastra din Bucuresti sector 6, Militari.

Ce tratament de estetica dentara doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!