Detartraj Airflow


Tehnologia detartraj Airflow transformă toate zonele de viață și stomatologia nu face excepție. Tehnica inovatoare de curățare a aerului folosește o mașină care curăță și lustruie dinții cu un amestec de apă, aer comprimat și particule fine de pulbere. Această metoda de detartraj Airflow este cu mult superioară metodelor tradiționale de curățare care utilizează unelte de răzuire, cupe de cauciuc și discuri de lustruire și care pot fi consumatoare de timp și inconfortabil.

Detartraj Airflow – Curățenie mai eficientă

Un jet puternic de apă, aer și pulbere fină nu numai că lustruie toate suprafețele unui dinte, îndepărtează plăcile, decolorează, dar ajunge și adânc în buzunarele parodontale până la o adâncime de 5 mm. Este mult mai eficient decât tratamentul tradițional. Se inlatura astfel biofilmul dăunător care se dezvoltă atunci când placa dentară este colonizată de bacterii și poate provoca dezvoltarea parodontitei. Mai mult, polizarea subgingivală a aerului poate fi efectuată folosind o duză de extensie PERIO-FLOW®, iar polizarea cu aer este complet sigură pentru utilizarea cu implanturi dentare, coroane și punti dentare.

 

Îmbunătățirea confortului pacientului

 

Oricine care, initial, a beneficiat de metoda traditionala de detartraj si a fost folosit un instrument de răzuire sau un disc de lustruire, va fi mai mult decat multumit de metoda detartrajului Airflow, nedureroasă, rapidă și neinvazivă. Chiar și buzunarele adânci și zonele interproximale sunt ușor de atins fără o sondare inconfortabilă și potențial dăunătoare prin chiurete și răzuitoare.

 Pulberea non-toxică utilizată în tehnica detartrajului Airflow aerului este, de asemenea, mai plăcută și mai puțin invaziva decât pasta utilizată în lustruirea tradițională. Pulberile de lustruire folosite pentru detartraj Airflow cu arome adăugate, cum ar fi spearmint, au fost chiar dezvoltate pentru a fi utilizate în mașini, ceea ce face experiența chiar mai plăcută.

 

Reduce sensibilitatea dinților

Curgerea aerului este ideală pentru cei care suferă de dinți sensibili. Acest lucru nu se datorează numai lipsei de contact direct și absenței căldurii și a vibrațiilor, ci și datorită faptului că micile particule de pulbere pot umple de fapt orice tubuli dentinici expuși și pot reduce sensibilitatea dentară. De asemenea, polizarea cu fluxul de aer poate încuraja remineralizarea dinților deteriorați.

Curățarea mai rapidă
Studiile au arătat că lustruirea aerului este de peste trei ori mai rapidă la îndepărtarea petelor și plăcii decât metodele tradiționale. Aceasta înseamnă mai puțin timp pe scaun pentru pacient și, prin urmare, mai puține întreruperi. Dinții sunt curățiți într-o manieră mult mai puțin abrazivă decât răzuirea și lustruirea, care cauzează, de asemenea, o deteriorare mai redusă a dinților. Orice zone mici de degradare sunt ușor aruncate în aer, fără a fi necesară forarea în structura sănătoasă a dintelui.

Ideal pentru utilizare înainte de tratamentul ortodontic
Lustruirea aerului este o modalitate ideală de curățare înainte de procedurile care necesită îmbinare și utilizarea de agenți de etanșare, deoarece îndepărtează aproape 100% din bacterii și endotoxine. Nu numai că, dar pastele tradiționale de lustruire conțin glicerină care poate interfera cu procedurile de lipire. Aerul, apa și pulberea utilizată în procesul de lustruire a aerului nu conțin glicerină și facilitează fixarea legăturilor și a materialelor de etanșare pe suprafețele dinților.

Curățarea prin curgere a aerului este modalitatea ideală de a elimina petele și decolorarea cauzată de fumat sau de băut vin roșu, ceai și cafea, deoarece albirea dinților îndepărtează cu desăvârșire placa dentară. Poate fi folosit pentru curățarea și deschiderea fisurilor înainte de etanșare și este cea mai bună metodă de curățare care trebuie utilizată înainte de lipire. Această tehnică foarte eficientă îmbunătățește confortul pacientului prin lustruire fără contact direct, presiune, căldură sau zgomot și este mult superior tratamentelor parodontale tradiționale.

Estetica dentara in Bucuresti, Sector 6, Militari! Clinica noastra stomatologica se afla intr-o zona accesibila atat cu metroul cat si cu autobuzul sau tramvaiul. Aflandu-se intre Cora Militari si Mall-ul din sectorul 6, este pozitionat perfect pentru a fi frecventat char si atunci cand, de exemplu, va propuneti sa mergeti la cmparaturi. Puteti imbina utilul cu placutul si sa ne vizitati la clinica noastra din Bucuresti sector 6, Militari.

Ce tratament de estetica dentara doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!