Detartraj dentar


  • detartraj dentarDetartraj dentar – Vizitați medicul dentist la fiecare șase luni pentru verificarea stomatologică și pentru detartrajul profesional, apoi o vizită la medicul dentist vă spune că aveți o boală a gingiilor.
  • Boala gingiilor este o inflamație a țesutului gingival care ar putea afecta dinții. Bacteriile de placa, acizii și anumite alimente toate contribuie la dezvoltarea bolii gingivale. Din fericire, exista o metoda ce previne aparitia bolii gingivale – detartrajul dentar.

 

Detartraj dentar – Cum se face

 

  • Detartaj dentar profesionist! Acesta se realizeaza cu instrumente manuale, ultrasunete sau ambele. Medicul dentist va începe procedura cu o examinare aprofundată a gurii.
  • Apoi, un dispozitiv cu ultrasunete va fi utilizat pentru a elimina bacteriile din placă cu vibrații sonice. Dispozitivul cu ultrasunete elimină tartrul, placa și biofilmul de pe suprafața dintelui și sub linia gingiilor. Un instrument manual poate fi utilizat pentru eliminarea restului.

 

Detartraj dentar – Cum se va simti?

 

  • Dacă țesutul gingival este sensibil și bolnav se poate administra anestezie locală pentru amorțirea țesutului. Dacă dinții sunt sensibili înainte sau după curățarea profesională, poate fi recomandat să utilizați o pastă de desensibilizare pentru a vă oferi o ușurare. Dacă aveți o boală parodontală, detartrajul  dentar va fi finalizat mai întâi și apoi va fi efectuată o intervenție chirurgicala.

Estetica dentara in Bucuresti, Sector 6, Militari! Clinica noastra stomatologica se afla intr-o zona accesibila atat cu metroul cat si cu autobuzul sau tramvaiul. Aflandu-se intre Cora Militari si Mall-ul din sectorul 6, este pozitionat perfect pentru a fi frecventat char si atunci cand, de exemplu, va propuneti sa mergeti la cmparaturi. Puteti imbina utilul cu placutul si sa ne vizitati la clinica noastra din Bucuresti sector 6, Militari.

Ce tratament de estetica dentara doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!