Beneficiile implantului dentar

patru implanturi dentareSfaturi privind implanturile dentare

 

 • Cei care și-au pierdut toți dinții, sau care au în curând vor ramane fara ei, au mai multe opțiuni pentru înlocuirea lor. Una dintre tehnicile cele mai avansate și de încredere este atașarea permanentă a dinților protezanți (noi înlocuiți) la implanturile dentare ancorate în claviculă.
 • Implanturile dentare sunt susținute de dinți și funcționează la fel ca dinții reali si trebuie menținute aceleași practici de igienă orală, cum ar fi periajul și folosirea aței dentare.
 • Ele oferă beneficii importante pentru sănătate si, în timp ce implanturile dentare sunt relativ costisitoare, folosirea lor tot mai mare a dus la scaderea preturilor.
 • Implantul dentar permite funcționarea normală a întregului sistem incluzând nervii, mușchii și articulațiile maxilarului.
 • Prin înlocuirea permanentă a dinților lipsă și a țesuturilor din gingie se reînnoieste suportul pentru structurile faciale (obrajii și buzele), creând astfel un aspect mai tineresc, precum și capacitatea de a funcționa în mod normal.
 • Avantajele unui implant dentar includ mestecarea alimentelor dure, consumul de fructe și legume proaspete si încrederea de a zâmbi fara rezerve.

 

implant dentarImplant dentar – un proces mult mai rapid

 

 

 • Implanturile dentare de ultimă oră se realizeaza prin intermediul unui număr minim de implanturi care trebuie să susțină un număr maxim de dinți.
 • Aceasta înseamnă că doar patru implanturi dentare pot fi folosite pentru a susține un arc complet (maxilarul superior sau inferior) al dinților înlocuiți. Și acest eveniment remarcabil care schimbă viața poate fi realizat într-o singură zi!
 • Atunci când implanturile dentare sunt plasate în claviculă, ele trebuie să rămână complet imobile pentru a permite procesul de integrare in os.
 • Orice forță care determină chiar mișcări minime ale implanturilor în faza de vindecare timpurie poate ruina procesul de integrare, ducând la eșecul implantului dentar. De aceea, o dietă corespunzatoare (fără alimente tari, crocante sau dure) în primele 6-8 săptămâni este esențială.
 • Implanturile dentare trebuie să fie plasate strategic pentru a oferi cel mai eficient sprijin. Prin conectarea rigidă a noilor dinți la un implant dentar, se stabilizează reciproc.
 • Acest proces nu este numai cel mai eficient mod de a înlocui toți dinții, ci și cea mai rentabilă strategie pentru înlocuirea dinților cu ajutorul implantului dentar. Implanturile individuale care înlocuiesc fiecare dinte nu sunt recomandate in acest caz.
 • Având în vedere că există de obicei 28 de dinți funcționali (excluzând maselele de minte), înlocuirea dinților în mod individual poate fi mult mai scumpă și poate să nu ofere rezultate mai bune.

Implant dentar in Bucuresti! Bucurestiul este un oras in care puteti gasi multe cabinete dentare cu servicii de implantologie. Insa noi suntem aproape de dumneavoastra si va oferim implanturi dentare in Sectorul 6, in Militari. Adresa noasstra este Bucuresti, str. Lujerului, nr. 50, bloc 3, parter. Este chiar vis-a-vis de Plaza Mall si de Cora Militari. Va puteti, astfel, stabili un orar in care sa faceti cumparaturile si sa treceti si pe la cabinetul nostru. De ce sa mai pierdeti timpul si sa va enervati in aglomeratia din Bucuresti, cand Implant Esthetic Center este aproape de dumneavoastra.

Ce implant dentar doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!