Cum functioneazã un implant dentar?

tratament implant dentarImplant dentar – Tratament

 

  • Tratamentul implantului dentar necesita investigatii, o planificare atentă și informații. Trebuie efectuata o radiografie panoramica cu raze X.
  • Chirurgical, sunt inserate șuruburi de titan – dispozitive de fixare – în osul maxilar. Numărul  implanturilor dentare este determinat de numărul dinților care urmează să fie înlocuiti.
  • Intervenția chirurgicală durează de obicei 1-3 ore.
    În funcție de momentul la care lucrarea dentara este gata, puteți purta o lucrare provizorie.
  • Intervalul de timp dintre intervenția chirurgicală si rezultatele finale va varia în funcție de diverși factori, de obicei, un tratament durează intre 3-6 luni.

Implant dentar in Bucuresti! Bucurestiul este un oras in care puteti gasi multe cabinete dentare cu servicii de implantologie. Insa noi suntem aproape de dumneavoastra si va oferim implanturi dentare in Sectorul 6, in Militari. Adresa noasstra este Bucuresti, str. Lujerului, nr. 50, bloc 3, parter. Este chiar vis-a-vis de Plaza Mall si de Cora Militari. Va puteti, astfel, stabili un orar in care sa faceti cumparaturile si sa treceti si pe la cabinetul nostru. De ce sa mai pierdeti timpul si sa va enervati in aglomeratia din Bucuresti, cand Implant Esthetic Center este aproape de dumneavoastra.

Ce implant dentar doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!