Cum se efectueaza implantul dentar?

avantajele implantului dentarOsteointegrarea implantului dentar in osul maxilar

 

  • In urma interventiei chirurgicale, implantul dentar se osteointegreaza in osul maxilar, care, prin urmare, devine un bun suport pentru dinții artificiali.
  • Proteza mobilizabila și puntile dentare fixate pe implanturi stau ferm în gură – un beneficiu important atunci când se mănâncă sau se vorbeste. Acest lucru face ca protezelor dentare și puntile precum și coroane individuale plasate pe implanturi sa se simta mai natural decât protezele detașabile fara fixare pe implanturi.

beneficiile implantului dentar

Avantajul implanturilor dentare

 

  • Pentru unii pacienți, protezele dentare obisnuite, sunt incomode si nu le pot utiliza din cauza inflamației si a bazei protezei slabe.
  • În plus, puntile obișnuite,sunt  fixate pe dinti pe fiecare parte a spațiului în care sunt dinți lipsă. Avantajul  implanturilor este acela că dinții adiacenti nu trebuie să fie pregătiti prin slefuire  pentru  înlocuirea elementelor lipsa.

 

 

tratamentul implanturilor dentareTratamentul cu implanturi dentare

 

  • Tratamentul cu implanturi necesita  os suficient pentru a atașa implanturile, igienă orală atentă și verificari regulate, foarte importante pentru ca implanturile sa functioneze optim.
  • Igiena orala trebuie să fie respectata cu strictete pentru ca tratamentul să reușească pe termen lung. O atentie sporita trebuie acordata si dintilor vecini, cum ar fi molarii de minte.

Implant dentar in Bucuresti! Bucurestiul este un oras in care puteti gasi multe cabinete dentare cu servicii de implantologie. Insa noi suntem aproape de dumneavoastra si va oferim implanturi dentare in Sectorul 6, in Militari. Adresa noasstra este Bucuresti, str. Lujerului, nr. 50, bloc 3, parter. Este chiar vis-a-vis de Plaza Mall si de Cora Militari. Va puteti, astfel, stabili un orar in care sa faceti cumparaturile si sa treceti si pe la cabinetul nostru. De ce sa mai pierdeti timpul si sa va enervati in aglomeratia din Bucuresti, cand Implant Esthetic Center este aproape de dumneavoastra.

Ce implant dentar doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!