Implant dentar - Avantaje

implant dentar avantajeCare sunt avantajele implanturilor dentare?
 • Există multe avantaje pentru implanturile dentare, printre care:
 • Îmbunătățirea aspectului. Implanturile dentare arată și se simt ca propriile dinți. Și, pentru că sunt concepute să se îmbine cu osul, ele devin permanente.
 • Vorbire corecta. Cu proteze prost fixate, dinții pot aluneca, determinându-vă să vă mușcați sau sa nu controlati cuvintele. Implanturile dentare vă permit să vorbiți faptului că dinții ar putea aluneca.
 • Confort deplin. Pentru că ele devin parte din dvs., implanturile elimină disconfortul protezelor detașabile.
  Mai ușor de mâncat. Protezele dentare pot face dificilă mestecarea. Implanturile dentare funcționează ca propriile dinți, permițându-va sa mâncați alimentele preferate cu încredere și fără durere.
  Îmbunătățirea stimei de sine. Spre deosebire de aparatele dentare ortodontice Implanturile dentare vă pot oferi zâmbetul dorit și vă pot ajuta să vă simțiți mai bine cu dumneavoastra.
  Îmbunătățirea sănătății orale. Implanturile dentare nu necesită reducerea altor dinți, așa cum fac puntile susținute de dinți. Deoarece dinții din apropiere nu sunt modificați pentru a susține implantul, dinții dumneavoastră nu sunt atinsi, îmbunătățind sănătatea orală pe termen lung. Implanturile individuale permit de asemenea un acces mai ușor între dinți, îmbunătățind igiena orală.
  Durabilitate. Implanturile sunt foarte durabile și vor dura mulți ani. Ingrijiti corespunzator, majoritatea implanturilor dureaza o viata.

Implant dentar in Bucuresti! Bucurestiul este un oras in care puteti gasi multe cabinete dentare cu servicii de implantologie. Insa noi suntem aproape de dumneavoastra si va oferim implanturi dentare in Sectorul 6, in Militari. Adresa noasstra este Bucuresti, str. Lujerului, nr. 50, bloc 3, parter. Este chiar vis-a-vis de Plaza Mall si de Cora Militari. Va puteti, astfel, stabili un orar in care sa faceti cumparaturile si sa treceti si pe la cabinetul nostru. De ce sa mai pierdeti timpul si sa va enervati in aglomeratia din Bucuresti, cand Implant Esthetic Center este aproape de dumneavoastra.

Ce implant dentar doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!