Implanturi dentare – De ce nu trebuie sa iti fie frica de un implant dentar

implanturi dentare

Implanturi dentare – Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar!

Multe persoane sunt cuprinse de o frica nejustificata atunci cand vine vorba de implanturi dentare. In mod gresit, orice solutie – oricat de proasta sau pe termen scurt – li se pare de preferat unei operatii de implant dentar. O alta preconceptie este ca de implanturi dentare beneficiaza doar vedetele, fiind un lux sau un moft.

Iata de ce nu trebuie sa iti fie frica sa apelezi la implanturi dentare.

 

Implanturi dentare – Ce este un implant dentar?

 

Implanturile dentare sunt cea mai avansata solutie din punct de vedere medical cand vine vorba de inlocuirea dintilor lipsa. Procedura standard presupune pozitionarea unor suruburi metalice realizate din titan sub gingie, în osul maxilar. Acestea functioneaza ca niste radacini artificiale pentru o coroana dentara din ceramica sau punte dentara.

Apeland la implanturi dentare obtineti maximum de avantaje cu minimum de riscuri. Aceasta interventie este una dintre cele mai sigure si mai predictibile.

 

Implanturi dentare – Avantaje 100%

 

Implanturile dentare functioneaza ca dintii reali sanatosi – nicio alta varianta nu se simte sau nu arata ca dantura proprie. Fiind din titan, implanturile sunt rezistente si biocompatibile.

Spre deosebire de alte solutii – punte sau corona dentara, dintii adiacenti nu sunt afectati negativ, dimpotriva. Aceasta pentru ca in cazul puntii sau coroanei dentare, dintii sanatosi sunt in prealabil slefuiti, li se înlătură smaltul si, eventual, li se scoate nervul. Ei devin astfel vulnerabili.

Durabil si stabil, un implant dentar este o solutie pe termen lung, ceea ce il face in final mai convenabil din punct de vedere al costurilor. In vreme ce o punte trebuie schimbata dupa in jur de sapte ani, un implant dentar poate tine o viata. Astfel, scapi definitiv de griji.

 

Implanturi dentare – Functionare normala

 

Implantul dentar permite funcționarea normala a intregii cavitati bucale. Atunci cand un dinte lipseste, maxilarul se deterioreaza si el – isi pierde structura si densitatea. Acest lucru duce inclusiv la modificari de fizionomie – obrajii si buzele se lasa.

Implanturile dentare ofera singura sansa ca acest fenomen sa fie stopat. Astfel, un implant dentar realizat profesionist stopeaza pierderea de masa osoasa si chiar stimuleaza cresterea.

Apeland la implanturi dentare puteti sa va bucurati din nou de viata. Puteti manca orice, puteti musca fara frica din legume si fructe proaspete. De asemenea, nu veti avea dificultati de vorbire si veti articula normal cuvintele. Nu in ultimul rand, veti fi ferit de situatiile jenante care pot aparea cu o proteza mobila. Aceasta trebuie scoasa noaptea si necesita folosirea unui adeziv. Poate cadea sau se poate misca in cele mai nepotrivite momente. Nu in ultimul rand, cu implanturi dentare puteti din nou sa zambiti si sa radeti din toata inima.

In plus, implanturile dentare nu se cariaza, dar necesita o igiena la fel de riguroasa ca dintii naturali.

 

Implanturi dentare de ultima generatie, intr-o singura zi

 

Va intrebati cat dureaza un implant dentar? Daca implanturile dentare sunt dureroase si cate se pot face odata? La Implant&Esthetic Center suntem specialisti in implanturi dentare de ultima generatie. Acestea presupun un numar minim de radacini care sustin un numar maxim de dinti. Practic, doar patru implanturi dentare pot fi folosite pentru a sustine un arc complet (maxilarul superior sau inferior).

Tot o tehnica revolutionara actuala face posibile Implanturi dentare intr-o zi, mai exact in cateva ore. Interventia se face cu anestezie locala, cu durere si iritatie minime.

Categories:

asns