fbpx

PROIECT POR 2.1

 

 

 

Titlul proiectului:„ Dezvoltare laborator tehnica dentara la I.E.M.C.”, cod SMIS 104327

Denumire beneficiar:  S.C. Implant & Esthetics Medical Center S.R.L., C.U.I. 30688999 Nr. Inreg. Reg. Com. J03/1311/2012

Scopul proiectului: Achizitionarea de echipamente tehnologice performante in vederea dezvoltarii unui laborator de tehnica dentara.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea competitivitații si productivitații in cadrul IMPLANT & ESTHETICS MEDICAL CENTER prin dezvoltarea unui laborator de tehnica dentara, adoptarea de noi tehnologii si angrenarea personal calificat in vederea dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri la nivel local, regional.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Cresterea gradului de inovare in cadrul firmei prin introducerea de tehnologii si echipamente de ultima generatie in vederea dezvoltarii laboratorului de tehnica dentara (Sistem CAD Cam si echipamente auxiliare pentru tehnica dentara: 26 echipamente si 1 activ necorporal-software specializat ) pana la finalul implementarii proiectului.
  2. Crearea unui colectiv de profesionisti prin generarea a cinci noi locuri de munca cu norma intreaga si perioada nedeterminata pana la finalizarea implementarii proiectului si mentinerea numarului mediu de salariati , astfel atins , pe toata perioada ramasa din perioada de durabilitate a proiectului, respectiv 3 ani de la realizarea platii finale in cadrul contractului de finantare. Cooptarea in urma procesul de recrutare si selectie a personalului a unei persoane, dintre cele 5 posturi create, din categoriile defavorizate

Rezultatele proiectului:

  1. Achiziționarea de echipamente de ultima generație in vederea dezvoltarii laboratorului de tehnica dentara: 26 active tangibile si 1 activ necorporal.
  2. Crearea a 5 locuri de munca cu norma intreaga si perioada nedeterminata pana la finalizarea implementarii si menținerea numarului mediu de salariați, astfel atins.

Valoarea totala a proiectului este de 1.080.536,92 lei, din care asistența financiara nerambursabila este de 863.889,26 lei, din care contributia UE: 734.305,87 lei si contributia nationala: 129.538,39 lei.

Perioada de implementare a proiectului fiind de 28 luni, respectiv intre data 01.07.2016 si data 31.10.2018.

_________________________________________________________________________________________________________

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana,

va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro 

_________________________________________________________________________________________________________

Investim in viitorul tau!

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala

prin Programul Operational Regional 2014-2020

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

www.inforegio.ro  /   facebook.com/inforegio.ro