fbpx

Servicii dentare

Implant dentar

Implant dentar intr-o zi! Plasarea unui implant dentar este un proces lung, (chirurgie dentara) dar în prezent are o schimbare revoluționară. Acum, un implant dentar se poate face în câteva ore. Nu trebuie să așteptați câteva luni și mai multe intervenții chirurgicale pentru a obține un implant dentar. Apelati cu incredere la Implant Esthetic Center!

servicii dentare

Estetica dentara

Pe langa serviciile de stomatologie, echipa I.E.C. este pregatita sa va ofere si servicii de estetica faciala si sinus lifting. Clinica noastra stomatologica va ajuta sa va recapatati respectul de sine prin lucrari de infrumusetare a aspectului dintilor dumneavoastra. Oricine isi doreste un aspect placut si curat al dentitiei, trebuie sa realizeze lucrari de estetica dentara.

servicii dentare

Ortodontie

Punem la dispozitia dumneavoastra posibilitatea de a alege intre o multitudine de aparate dentare fixe sau mobile. Fiecare material din care este alcatuit aparatul dentar are avantajele si dezavantajele sale. Acestea tin de aspectul financiar sau de calitate si rezistenta. Clinica noastra stomatologica va pune la dispozitie aparate dentare din metal, ceramica si safir.

servicii dentare

Radiologie dentara

Va oferim servicii optime de radiologie, realizate de cele mai performante aparaturi medicale. Radiografiile dentare sunt non-invazive si realizeaza o poza corecta a arhitecturii bucale in oricare dintre partile pe care le vizeaza. Daca doriti servicii de radiologie dentara, nu ezitati sa ne contactati pentru o vizita la clinica stomatologica din Sectorul 6. Este foarte usor de ajuns, in imediata apropiera a Cora Militari.

servicii dentare

Protetica dentara

Clinica noastra stomatologica asigura cele mai bune tratamente protetice. Realizam coroane si proteze durabile perfect adaptate pentru fiecare pacient. Medicii nostri sunt specializati in protetica dentara, fie ca este vorba de coroane metalo-ceramice, portelan sau acrilat, noi va asiguram durabilitatea si rezistenta acestora. Clinica stomatologica Implant Esthetic Center va ofera proteze de cea mai buna calitate. Proteze scheletate sau Kemeny.

servicii dentare

Odontologie

In clinica stomatologica Implant&Esthetics Center tratam cu seriozitate orice faza incipienta de aparitie a bolilor dentare. In functie de ceea ce mancam cream sau nu premisele aparitiei cariilor dentare si a complicatiilor datorate acestora. Sanatatea orala este foarte importanta nu numai pentru cavitatea bucala dar si pentru intregul corp. Alimentatia nepotrivita bogata in zaharuri conduce la aparitia acizilor si a demineralizarii smaltului.

servicii dentare

Pedodontie

Copiii sunt foarte expusi consumului de alimente ce pot provoca boli dentare, de aceea un consult periodic este foarte necesar. O clinica stomatologica ce ofera servicii de pedodontie trebuie sa aiba personal instruit special pentru a trata copii. Acestia sunt rezervati si chiar speriati atunci cand ajung intr-o clinica stomatologica. Comportamentul personalului auxiliar si, mai ales, al medicilor stomatologi trebuie sa fie in deplina consonanta cu micii pacienti cu afectiuni dentare.

serviciii dentare

Chirurgie dentara

Clinica stomatologica Implant & Esthetic Center este dotata cu aparatura de ultima generatie pentu a realiza si cele mai complexe lucrari de chirurgie dentara. Fie ca este vorba de o lucrare de extractie a maselelor sau de operatii de implant, cu medicii nostri aveti parte de cel mai bun tratament. Clinica noastra realizeaza operatii de chirurgie dentara de grad inaintat de dificultate. Veniti la clinica noastra pentru operatii sigure si eficiente.