Cabinet stomatologic Bucuresti - Implant&Esthetics Center


cabinet stomatologic bucuresti
Cabinet stomatologic bucuresti
 • Cabinet stomatologic Bucuresti Implant&Esthetic Center! De 16 ani avem grija de dantura oamenilor din Malmö, SUEDIA.
 • Acest lucru inseamna ca avem un grup numeros si loial de pacienti de toate varstele.
 • Astazi, suntem prezenti in mai multe tari europene, precum si in ROMANIA. Cauti un cabinet stomatologic in sectorul 6
 • La Implant&Esthetic Center ai parte de priceperea renumitei scoli romanesti de medicina, completata cu  tehnologia si standardele europene de ingrijire a pacientilor.
 • Echipele noastre sunt specializate in stomatologie generala, implanturi si stomatologie estetica.
 • In cadrul cabinetului stomatologic din sectorul 6 oferim si servicii de chirurgie dentara, protetica (proteze),  ortodontie, pedodontie (stomatologie copii), plus  servicii de urgenta si radiografie dentara.
 • Acordam o atentie speciala tuturor clientilor nostri si incercam in fiecare zi sa invatam din interactiunea cu acestia. Pacientii nostri trebuie sa stie ca la Impant&Esthetic Center aveti parte de cele mai bune tratamente si de medici specializati.
 • Cabinet stomatologic sector 6! La Implant&Esthetic Center folosim cele mai noi tehnologii, fiind una dintre putinele clinici stomatologice care
  atuurile cabinetului stomatologic
  Atuurile cabinetului stomatologic

  au proprii lor tehnicieni dentari in incinta. Rezultatul este ca putem oferi o calitate mai buna intr-un timp scurt, iar pacientul este în centrul atentiei.

 • Preocuparea pentru calitate caracterizeaza activitatea Implant&Esthetic Center. Avem o vasta experienta in tratarea pacientilor cu nevoi diferite in cabinetele noastre stomatologice din Suedia si Romania.  Astfel, know-how-ul dobandit in abordarea cazurilor dificile face ca Implant&Esthetic Center sa fie o adevarata clinica de excelenta in stomatologie.
 • Cauti un cabinet stomatologic cu servicii de nota zece? La Implant&Esthetic Center pasiunea cu care ne facem meseria este dublata de deschidere si o buna comunicare. Fiecare pacient merita sa fie tratat cu aceeasi grija si rabdare. Va stam la dispozitie oricand pentru a discuta despre orice eventuala nelamurire.
cabinet stomatologic sector 6 bucuresti
Cabinet stomatologic cu valori moderne
 • Cabinet stomatologic copii! Pacientii sunt singurii care conteaza si avem grija ca vizita la dentist sa fie o experienta placuta pentru ei. Stim cat de important este ca fiecare copil sau adult sa se simta in siguranta atunci cand se adreseaza unui cabinet stomatologic. Avem grija ca la noi sa reveniti de fiecare data cu zambetul pe buze.
 • De asemenea, stim cat de mult conteaza increderea in cadrul relatiei doctor-pacient pentru eficienta actului medical. De aceea la clinica stomatologica Implant&Esthetic Center veti gasi profesionisti care va vor explica pe indelete fiecarepas de urmat. Impreuna veti lua cele mai bune decizii pentru sanatatea danturii dvs. .
 • Cei mai multi pacienti cauta un medic stomatolog bun atunci cand se confrunta cu dureri. La Implant&Esthetic Center stim insa ca ingrijirea post-tratament si preventia sunt la fel de importante intr-un cabinet stomatologic ca interventiile in sine. De aceea iti propunem un parteneriat pe termen lung. Solicita-i medicului dentist sa fii contactat pentru a ti se reaminti de controalele periodice.
 • La Implant&Esthetic Center credem in excelenta si in invatare continua. Pentru a va oferi ingrijire dentara de calitate, personalul nostru este nu doar dedicat, ci si foarte bine pregatit. Suntem un cabinet stomatologic in mod constant la curent cu ultimele noutati din domeniu. In acest fel ne asiguram ca va oferim de fiecare data cele mai bune servicii.
cabinet stomatologic
cabinet stomatologic
 • Studiile arata ca sanatatea orala a romanilor este precara in raport cu media UE – 80% dintre au probleme dentare, 32% au probleme de masticatie, 16% se simt jenati de aspectul estetic al danturii lor. Patru din zece copii de pana in 13 ani au carii la dintii definitivi. Aproape 90% dintre acestea sunt netratate. La nivel general se constata o puternica reticenta fata de mersul la un cabinet stomatologic.
 • Implant&Esthetic Center isi propune sa ajute la schimbarea acestor mentalitati. Stim ca o buna sanatate orala este esentiala pentru o stare psihica buna si integrare sociala.  
 • Noi, medicii de la Implant&Esthetic Center, luam in serios obligatiile stomatologului de a plasa interesul pacientului mai presus de al sau. Nu ne este frica de cuvantul ”etica” si credem ca dreptul cel mai important al fiecarui om este cel la viata si sanatate.
 • Aveti dreptul la o decizie in cunostinta de cauza, intr-un cabinet stomatologic modern, la preturi oneste. Echipa Implant&Esthetic Center va explica de fiecare data riscurile si beneficiile pe care le implica fiecare procedura, dar si tratamentele alternative.
 • La Implant&Esthetic Center veti gasi un cabinet stomatologic cu o echipa care pune in centrul actul medical intelegerea si responsabilitatea. Stim ca pacientii raspund mai bine la tratament daca sunt ascultati, respectati si nu sunt tratati impersonal.
 • Va asteptam cu drag la excelentul nostru cabinet stomatologic din sectorul 6!

Cabinet stomatologic cu medici specialisti


Facilitatile cabinetului stomatologic


Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.