• implant dentar intr-o ziImplant dentar intr-o zi! Plasarea unui implant dentar este un proces lung, (chirurgie dentara) dar în prezent are o schimbare revoluționară. Acum, un implant dentar se poate face în câteva ore. Nu trebuie să așteptați câteva luni și mai multe intervenții chirurgicale pentru a obține un implant dentar.
 • Aceleași implanturi sunt puțin diferite de implanturile dentare tradiționale. Implanturile dentare tradiționale au câteva etape critice și durează, în mod normal, între 6 și 18 luni pentru a completa, inclusiv recuperarea pacientului. Cu toate acestea, implanturile dentare în aceeași zi sunt mai ușoare decât cele tradiționale și un pacient isi revine repede.
 • Medicii nostri fac aceste implanturi doar cu anestezie locală și medicamente ușoare precum Ibuprofenul și pacientul nu are dureri mari și alte iritații. Implanturile tradiționale au astfel de probleme. Deci, zi cu zi, popularitatea acestui tip de implant dentar este în creștere.
Perioada de refacere pentru implanturi dentare

 

 • Implantul intr-o zi ajută o persoană să se întoarcă la o viață normală mai repede și este cea mai rapidă cale de a recâștiga aspectul complet după pierderea dinților originali. Deci beneficiile sale nu pot fi negate de nimeni.
 • Dacă persoana care a pierdut un dinte trece prin procedura tradițională de restaurare a dinților cu implanturi dentare, trebuie să aștepte câteva luni pentru a-și reveni la aspectul anterior. Cu toate acestea, în același timp implantul se poate obține în câteva ore și nu numai că ajută la redobândirea formei potrivite a feței, ci ajută la evitarea jenei în timpul unei petreceri sau întrunirilor sociale.
 • Atunci când o persoană își pierde dinții, se simte automat jenată si trebuie sa realizeze lucrari de estetica dentara. Prin urmare, pentru a evita această situație, implantul dentar în aceeași zi este cel mai eficient mod de a redeveni o persoana cu stima si incredere de sine.
 • Chiar dacă există mai multe beneficii ale aceluiași implant dentar, există și câteva riscuri.
 • Riscul major este eșecul implanturilor. Aceleași implanturi dentare durează mai puțin timp pentru a finaliza întregul proces. În ceea ce priveste implantul tradițional, după plasare, medicul așteaptă timp de 2 până la 7 luni, deoarece osul și șurubul se obișnuiesc perfect iar osul se poate dezvolta în jurul rădăcinii în mod corespunzător. Ea face o legătură puternică între os și rădăcină.
 • implant dentar riscuriImplant dentar riscuri! Cu orice intervenție chirurgicală, există unele riscuri și complicații potențiale pentru pacient sau pentru succesul unui implant dentar.
 • Planificarea atentă este importantă pentru a se asigura că un pacient este suficient de sănătos pentru a se supune unei intervenții chirurgicale orale și pentru a se vindeca în mod corespunzător. Se realizeaza pregatirile necesare precum si radiografiile dentare.
 • La fel ca orice procedură chirurgicală orală, tulburările de sângerare, infecțiile, alergiile, afecțiunile medicale existente și medicamentele necesită o analiză atentă înainte de a începe tratamentul.
 • Din fericire, rata de succes este destul de mare, iar eșecurile apar de obicei în cazul puțin probabil al infecției, fracturarea implantului dentar, supraîncărcarea implantului dentar, deteriorarea zonei înconjurătoare (nervii, vasele de sânge, dinții), poziționarea defectuoasa a implantului dentar sau o calitate scazuta a osului. Din nou, o planificare atentă cu un chirurg calificat vă poate ajuta să evitați aceste probleme. În multe cazuri, se poate face o altă încercare de a înlocui un implant dentar eșuat după ce a trecut timpul necesar vindecarii.

Implant dentar in Bucuresti! Bucurestiul este un oras in care puteti gasi multe cabinete dentare cu servicii de implantologie. Insa noi suntem aproape de dumneavoastra si va oferim implanturi dentare in Sectorul 6, in Militari. Adresa noasstra este Bucuresti, str. Lujerului, nr. 50, bloc 3, parter. Este chiar vis-a-vis de Plaza Mall si de Cora Militari. Va puteti, astfel, stabili un orar in care sa faceti cumparaturile si sa treceti si pe la cabinetul nostru. De ce sa mai pierdeti timpul si sa va enervati in aglomeratia din Bucuresti, cand Implant Esthetic Center este aproape de dumneavoastra.

 • implant dentar pretImplant dentar pret mare? Ca in orice domeniu si aici o lucrare de calitate trebuie realizata cu cele mai bune materiale si de cei mai potriviti doctori.
 • De aceea, cand cautam preturile implanturilor pe internet, suntem uneori uimiti de costuri.
 • Insa trebuie sa tinem cont ca un implant care sa reziste necesita cele mai bune maini dar si conditii prielnice de realizare.
 • Prin urmare, pretul unui implant este dat de complexitatea lucrarii si calitatea materialelor folosite.
 • implant dentar rapidImplant dentar rapid!  Implantarea dentara imediată după plasarea implantului implică furnizarea unei proteze pe implantul integrat. Această tehnică nu este o procedură imediată de implantare dentară, deoarece o intervenție imediată a implantului dentar este o procedură de plasare a implantului într-o nouă priză de extracție.
 • Un implant rapid se poate face și în 3-4 zile, dar nu mai târziu de 7 zile. Aceasta procedură reduce timpul întregului proces de tratament și da posibilitatea de a rezolva problemele estetice legate de pierderea dinților. Această metodă pentru implantul dentar are avantaje dar și contraindicații. În primul rând, este necesar să se observe că procedura implantului rapid diferă de cea clasică, nu numai prin termeni, ci și prin alte caracteristici, inclusiv prin tehnica plasării implantului.

 

Cum se realizeaza un implant dentar rapid

 

 • Aceasta metodă rapida de implantare dentară este necesară atunci când vine vorba de dinții din zona frontală, care sunt responsabili de estetica unui zâmbet frumos. Proiectele pentru implantarea imediată permit evitarea augumentării oaselor, ralizandu-se o integrare prin puncția gingiei și osul făra corectarea locului pregatit.
 • După cum s-a menționat mai sus, întregul proces de tratament nu durează mai mult de o săptămână, dar trebuie menționat faptul că acest termen nu include tratamentul prealabil al procesului inflamator al gingiilor. Realizarea unui implant dentar rapid, necesitatea unei vindecări rapide care are loc în decurs de 3-4 luni, când este încheiată osteointegrarea.
 • Implant Esthetic Center produce implanturi dentare de înaltă calitate. Aceste tehnica chirurgicala are un mare avantaj in ceea ce inseamna realizarea imediata a implantului si a devenit foarte populara.

 

Avantajele implantului dentar rapid

 

 • Volumul osos nu contează și plasarea implantulului dentar cu încărcare imediată poate fi efectuată într-un volum relativ mic de țesut.
 • Nu este nevoie să se vindece suturi și incizii după intervenție chirurgicală, deoarece acestea nu sunt necesare.
 • Prețul este mai mic decât în ​​cazul procedurii clasice.
 • Durata de viață a implantului atinge 20 de ani.Astfel, implanturile dentare permit restaurarea unui zâmbet frumos în mai puțin de o săptămână, urmând toate indicațiile necesare.

Implant dentar de calitate

 

 • implant dentarImplant dentar de la Implant&Esthetic Center!
 • Implanturile dentare sunt, de obicei, șuruburi metalice realizate din titan, care sunt poziționate, chirurgical, sub gingie, în osul maxilar.
 • Ele acționează ca si rădăcini cale dintelui artificial, radacini pe care medicul dentist va monta o coroana dentara.
 • De multe ori, un implant dentar este soluția cea mai atrăgătoare din punct de vedere estetic, dacă doriți să înlocuiți unul sau mai mulți dinți lipsă.
 • O coroană dentară din ceramică sau punte dentară atașata la implantul dentar este o solutie completa pentru un zambet frumos.

 

Implant dentar – Tipuri

 

Un dinte lipsa – implant dentar unic

 • Implant unic în acest caz, este recomandat pentru a elimina necesitatea slefuirii dinților (reduce posibilitatea aparitiei cariilor dentare) adiacenți sănătoși. O coroana dentară este apoi conectata la implant. Chiar și din punct de vedere estetic, rezultatul este de obicei mai atractiv decât metodele convenționale.

implant dentar unic

Cativa dinti lipsa – Implant dentar pentru mai multi dinti

 • Acesta este cazul în care implanturile dentare sprijina o punte care poate implica un număr diferit de dinți, în funcție de dorințele și nevoile pacientului. In general implanturile se realizeaza doar la adulti, doar in cazuri rare se realizeaza la copii (pedodontie).
  implanturi dentare

Edentatie totala (implant dentar complet).

 • Acest caz necesita un număr de implanturi (de obicei, 6 în maxilarul superior și 5 în maxilarului inferior) în locuri strategice  pentru a sprijini structura puntii în formă de potcoavă. Această construcție este prinsă cu șuruburi sau cimentată fix și nu poate fi îndepărtata de către pacient.

implant dentar complet

Proteza mobilizabila pe implanturi

 • Dacă, din anumite motive, s-ar plasa doar câteva implanturi dentare, ele nu pot suporta o punte totala. Se poate realiza o proteză, susținută de implanturi,  într-o anumită măsură. Acest lucru permite protezei sa ramana fixa atunci când pacientul vorbește sau mananca. Cu toate acestea, forțele majore sunt preluate de mucoasă și osul maxilar, contracarand suprasolicitarea  implanturilor.

implant

 • Implant & Esthetic Center foloseste unele dintre cele mai bune sisteme de implant de pe piață, preluate din sistemul Branemark , Biomain.

Cum se realizeaza un implant dentar!

avantajele implantului dentarOsteointegrarea implantului dentar in osul maxilar

 

 • In urma interventiei chirurgicale, implantul dentar se osteointegreaza in osul maxilar, care, prin urmare, devine un bun suport pentru dinții artificiali.
 • Proteza mobilizabila și puntile dentare fixate pe implanturi stau ferm în gură – un beneficiu important atunci când se mănâncă sau se vorbeste. Acest lucru face ca protezelor dentare și puntile precum și coroane individuale plasate pe implanturi sa se simta mai natural decât protezele detașabile fara fixare pe implanturi.

beneficiile implantului dentar

Avantajul implanturilor dentare

 

 • Pentru unii pacienți, protezele dentare obisnuite, sunt incomode si nu le pot utiliza din cauza inflamației si a bazei protezei slabe.
 • În plus, puntile obișnuite,sunt  fixate pe dinti pe fiecare parte a spațiului în care sunt dinți lipsă. Avantajul  implanturilor este acela că dinții adiacenti nu trebuie să fie pregătiti prin slefuire  pentru  înlocuirea elementelor lipsa.

 

 

tratamentul implanturilor dentareTratamentul cu implanturi dentare

 

 • Tratamentul cu implanturi necesita  os suficient pentru a atașa implanturile, igienă orală atentă și verificari regulate, foarte importante pentru ca implanturile sa functioneze optim.
 • Igiena orala trebuie să fie respectata cu strictete pentru ca tratamentul să reușească pe termen lung. O atentie sporita trebuie acordata si dintilor vecini, cum ar fi molarii de minte.
tratament implant dentarImplant dentar – Tratament

 

 • Tratamentul implantului dentar necesita investigatii, o planificare atentă și informații. Trebuie efectuata o radiografie panoramica cu raze X.
 • Chirurgical, sunt inserate șuruburi de titan – dispozitive de fixare – în osul maxilar. Numărul  implanturilor dentare este determinat de numărul dinților care urmează să fie înlocuiti.
 • Intervenția chirurgicală durează de obicei 1-3 ore.
  În funcție de momentul la care lucrarea dentara este gata, puteți purta o lucrare provizorie.
 • Intervalul de timp dintre intervenția chirurgicală si rezultatele finale va varia în funcție de diverși factori, de obicei, un tratament durează intre 3-6 luni.
rezistenta unui implant dentarRezistenta unui implant dentar

 

 • Implanturile dentare sunt, de obicei, pentru o viață întreagă. Un factor important pentru ca implanturile să dureze o viață întreagă este atentia cu privire la igiena orală.
 • Vă recomandăm să vizitați cu regularitate un igienist dentar pentru a se evita aparitia afectiunilor dentare.
  Aproape toți pacienții pot fi tratați cu implanturi dentare.
 • Fiecare caz este unic, fiind planificat și realizat într-un mod adecvat pentru pacient. Numărul de cazuri posibile și combinații este mare.
patru implanturi dentareSfaturi privind implanturile dentare

 

 • Cei care și-au pierdut toți dinții, sau care au în curând vor ramane fara ei, au mai multe opțiuni pentru înlocuirea lor. Una dintre tehnicile cele mai avansate și de încredere este atașarea permanentă a dinților protezanți (noi înlocuiți) la implanturile dentare ancorate în claviculă.
 • Implanturile dentare sunt susținute de dinți și funcționează la fel ca dinții reali si trebuie menținute aceleași practici de igienă orală, cum ar fi periajul și folosirea aței dentare.
 • Ele oferă beneficii importante pentru sănătate si, în timp ce implanturile dentare sunt relativ costisitoare, folosirea lor tot mai mare a dus la scaderea preturilor.
 • Implantul dentar permite funcționarea normală a întregului sistem incluzând nervii, mușchii și articulațiile maxilarului.
 • Prin înlocuirea permanentă a dinților lipsă și a țesuturilor din gingie se reînnoieste suportul pentru structurile faciale (obrajii și buzele), creând astfel un aspect mai tineresc, precum și capacitatea de a funcționa în mod normal.
 • Avantajele unui implant dentar includ mestecarea alimentelor dure, consumul de fructe și legume proaspete si încrederea de a zâmbi fara rezerve.

 

implant dentarImplant dentar – un proces mult mai rapid

 

 

 • Implanturile dentare de ultimă oră se realizeaza prin intermediul unui număr minim de implanturi care trebuie să susțină un număr maxim de dinți.
 • Aceasta înseamnă că doar patru implanturi dentare pot fi folosite pentru a susține un arc complet (maxilarul superior sau inferior) al dinților înlocuiți. Și acest eveniment remarcabil care schimbă viața poate fi realizat într-o singură zi!
 • Atunci când implanturile dentare sunt plasate în claviculă, ele trebuie să rămână complet imobile pentru a permite procesul de integrare in os.
 • Orice forță care determină chiar mișcări minime ale implanturilor în faza de vindecare timpurie poate ruina procesul de integrare, ducând la eșecul implantului dentar. De aceea, o dietă corespunzatoare (fără alimente tari, crocante sau dure) în primele 6-8 săptămâni este esențială.
 • Implanturile dentare trebuie să fie plasate strategic pentru a oferi cel mai eficient sprijin. Prin conectarea rigidă a noilor dinți la un implant dentar, se stabilizează reciproc.
 • Acest proces nu este numai cel mai eficient mod de a înlocui toți dinții, ci și cea mai rentabilă strategie pentru înlocuirea dinților cu ajutorul implantului dentar. Implanturile individuale care înlocuiesc fiecare dinte nu sunt recomandate in acest caz.
 • Având în vedere că există de obicei 28 de dinți funcționali (excluzând maselele de minte), înlocuirea dinților în mod individual poate fi mult mai scumpă și poate să nu ofere rezultate mai bune.
implant dentar avantajeCare sunt avantajele implanturilor dentare?
 • Există multe avantaje pentru implanturile dentare, printre care:
 • Îmbunătățirea aspectului. Implanturile dentare arată și se simt ca propriile dinți. Și, pentru că sunt concepute să se îmbine cu osul, ele devin permanente.
 • Vorbire corecta. Cu proteze prost fixate, dinții pot aluneca, determinându-vă să vă mușcați sau sa nu controlati cuvintele. Implanturile dentare vă permit să vorbiți faptului că dinții ar putea aluneca.
 • Confort deplin. Pentru că ele devin parte din dvs., implanturile elimină disconfortul protezelor detașabile.
  Mai ușor de mâncat. Protezele dentare pot face dificilă mestecarea. Implanturile dentare funcționează ca propriile dinți, permițându-va sa mâncați alimentele preferate cu încredere și fără durere.
  Îmbunătățirea stimei de sine. Spre deosebire de aparatele dentare ortodontice Implanturile dentare vă pot oferi zâmbetul dorit și vă pot ajuta să vă simțiți mai bine cu dumneavoastra.
  Îmbunătățirea sănătății orale. Implanturile dentare nu necesită reducerea altor dinți, așa cum fac puntile susținute de dinți. Deoarece dinții din apropiere nu sunt modificați pentru a susține implantul, dinții dumneavoastră nu sunt atinsi, îmbunătățind sănătatea orală pe termen lung. Implanturile individuale permit de asemenea un acces mai ușor între dinți, îmbunătățind igiena orală.
  Durabilitate. Implanturile sunt foarte durabile și vor dura mulți ani. Ingrijiti corespunzator, majoritatea implanturilor dureaza o viata.

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!

Ce implant dentar doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.