Estetica dentara in Bucuresti, Sector 6, Militari! Clinica noastra stomatologica se afla intr-o zona accesibila atat cu metroul cat si cu autobuzul sau tramvaiul. Aflandu-se intre Cora Militari si Mall-ul din sectorul 6, este pozitionat perfect pentru a fi frecventat char si atunci cand, de exemplu, va propuneti sa mergeti la cmparaturi. Puteti imbina utilul cu placutul si sa ne vizitati la clinica noastra din Bucuresti sector 6, Militari.

 • detartraj dentarDetartraj dentar – Vizitați medicul dentist la fiecare șase luni pentru verificarea stomatologică și pentru detartrajul profesional, apoi o vizită la medicul dentist vă spune că aveți o boală a gingiilor.
 • Boala gingiilor este o inflamație a țesutului gingival care ar putea afecta dinții. Bacteriile de placa, acizii și anumite alimente toate contribuie la dezvoltarea bolii gingivale. Din fericire, exista o metoda ce previne aparitia bolii gingivale – detartrajul dentar.

 

Detartraj dentar – Cum se face

 

 • Detartaj dentar profesionist! Acesta se realizeaza cu instrumente manuale, ultrasunete sau ambele. Medicul dentist va începe procedura cu o examinare aprofundată a gurii.
 • Apoi, un dispozitiv cu ultrasunete va fi utilizat pentru a elimina bacteriile din placă cu vibrații sonice. Dispozitivul cu ultrasunete elimină tartrul, placa și biofilmul de pe suprafața dintelui și sub linia gingiilor. Un instrument manual poate fi utilizat pentru eliminarea restului.

 

Detartraj dentar – Cum se va simti?

 

 • Dacă țesutul gingival este sensibil și bolnav se poate administra anestezie locală pentru amorțirea țesutului. Dacă dinții sunt sensibili înainte sau după curățarea profesională, poate fi recomandat să utilizați o pastă de desensibilizare pentru a vă oferi o ușurare. Dacă aveți o boală parodontală, detartrajul  dentar va fi finalizat mai întâi și apoi va fi efectuată o intervenție chirurgicala.

periaj profesionalPeriaj profesional de la Implant Esthetic Center! Periajul dinților intr-un mod profesionișt de către un igienst dentar certificat urmărește eliminarea plăcii, tartrului și a petelor care s-au acumulat pe dinți. Periajul profesional al dinților este o parte crucială a unei bune igiene orale și este necesar periodic pentru a menține sănătatea dinților și a gingiilor. Majoritatea dentiștilor recomanda un periaj profesional al dinților dumneavoastră la fiecare 6-12 luni pentru a reduce probabilitatea apariției bolii parodontale. Un periaj dentar profesional nu inlocuieste periajul de rutină si igienă orală la domiciliu, ea este vitală pentru a preveni acumularea tartrului și boala gingiilor.

 

Periaj profesional – De ce sa-l facem

 

Periajele profesionale dentare sunt concepute pentru a îndepărta depozitele de plăci și tartru ce s-au lipit pe dinți în timp. Placa este materialul lipicios, moale, care conține milioane de bacterii. Aceasta bacterie gasita in placa este ceea ce cauzeaza boala gingiilor si carii dentare daca nu este indepartata prin periaj. Tartrul este un depozit calcificat care se formează pe dinți și poate contribui la descompunerea lor. Dentiștii folosesc instrumente specializate pentru a îndepărta cu ușurință aceste depozite fără a afecta dinții. Toate instrumentele dentare sunt puse printr-o procedură strictă de curățare, dezinfectare și sterilizare pentru a asigura siguranța și controlul calității. O oglindă dentară va fi, de asemenea, utilizată pentru a ajuta medicul dentist să inspecteze zonele greu de văzut în gură. Oglinzile dentare dispun de mânere alungite, în general conectate la oglinzi rotunde. O oglindă dentară poate ajuta dentistul să observe dinții și gingiile pentru semne de iritare, umflare, degradare sau sângerare. Primul instrument utilizat în general pentru a curăța dinții este un instrument cu ultrasunete. Acest dispozitiv utilizează vibrații ușoare pentru a desface bucățile mai mari de taler. De asemenea, pulverizează vapori ulteriori de apă rece pentru a spăla reziduurile desprinse.

 

Periaj profesional – Cum se face

Odată ce bucățile mai mari de tartru sunt îndepărtate, dentistul va face periajul profesional cu instrumente mai fine de mână. Aceste unelte sunt concepute pentru a elimina depozitele mai mici pe dinți și pentru a netezi suprafețele dintelui. Fiecare dinte trebuie să fie periat individual pentru a se asigura că toate resturile sunt îndepărtate. Odată ce suprafețele dinților sunt netede, dentistul va lustrui dinții. Folosind o piesă de mână cu viteză redusă care conține o pungă de cauciuc moale, dispozitivul de lustruire se rotește la vârf pentru a netezi dinții. In continuare se foloseste o soluție pentru a crea o suprafață lucioasă, netedă. În unele cazuri, dentistul dvs. poate aplica de asemenea fluorură ca ultim pas în curățare. Disponibil într-o varietate de arome, cum ar fi căpșuni, ciocolată, menta și cireșe, fluorura este plasată peste dinți. După 30 de secunde de tratament cu fluor, pacientul este rugat să scuipă soluția rămasă într-un ejector de saliva. Fluorul este folosit pentru a întări dinții și pentru a le proteja împotriva plăcii dentare și a talerului.

 

Periaj profesional – Doare?

Majoritatea pacienților dentari consideră că curățarea rinită a dinților este nedureroasă. Vaporii de răcire cu apă, vibrațiile ușoare și presiunea simțită în timpul “răzuire” nu cauzează, în general, disconfort. Este important să informați medicul dentist dacă curățarea începe să provoace durere, astfel încât aceștia să poată recomanda opțiuni alternative pentru a face curățarea dinților mai plăcută. Cele mai multe curățări dentare durează între 30 de minute și o oră în medie și sunt efectuate într-o poziție întinsă într-un scaun stomatologic confortabil. După o curățare profesională a dinților, puteți observa că dinții se simt mai proaspeți și arată mai strălucitor. Procedurile de curățare a dinților sunt concepute pentru mai mult decât aparențele. Tratamentele profesionale de curățare a dinților sunt principalele mijloace de prevenire și tratare a bolilor parodontale și de menținere a sănătății dinților.
Pentru mai multe informații despre igiena orală și ce se întâmplă în timpul unei proceduri obișnuite de curățare a dinților, efectuată de un igienist dentar, vizitați următoarele resurse:

Tehnologia detartraj Airflow transformă toate zonele de viață și stomatologia nu face excepție. Tehnica inovatoare de curățare a aerului folosește o mașină care curăță și lustruie dinții cu un amestec de apă, aer comprimat și particule fine de pulbere. Această metoda de detartraj Airflow este cu mult superioară metodelor tradiționale de curățare care utilizează unelte de răzuire, cupe de cauciuc și discuri de lustruire și care pot fi consumatoare de timp și inconfortabil.

Detartraj Airflow – Curățenie mai eficientă

Un jet puternic de apă, aer și pulbere fină nu numai că lustruie toate suprafețele unui dinte, îndepărtează plăcile, decolorează, dar ajunge și adânc în buzunarele parodontale până la o adâncime de 5 mm. Este mult mai eficient decât tratamentul tradițional. Se inlatura astfel biofilmul dăunător care se dezvoltă atunci când placa dentară este colonizată de bacterii și poate provoca dezvoltarea parodontitei. Mai mult, polizarea subgingivală a aerului poate fi efectuată folosind o duză de extensie PERIO-FLOW®, iar polizarea cu aer este complet sigură pentru utilizarea cu implanturi dentare, coroane și punti dentare.

 

Îmbunătățirea confortului pacientului

 

Oricine care, initial, a beneficiat de metoda traditionala de detartraj si a fost folosit un instrument de răzuire sau un disc de lustruire, va fi mai mult decat multumit de metoda detartrajului Airflow, nedureroasă, rapidă și neinvazivă. Chiar și buzunarele adânci și zonele interproximale sunt ușor de atins fără o sondare inconfortabilă și potențial dăunătoare prin chiurete și răzuitoare.

 Pulberea non-toxică utilizată în tehnica detartrajului Airflow aerului este, de asemenea, mai plăcută și mai puțin invaziva decât pasta utilizată în lustruirea tradițională. Pulberile de lustruire folosite pentru detartraj Airflow cu arome adăugate, cum ar fi spearmint, au fost chiar dezvoltate pentru a fi utilizate în mașini, ceea ce face experiența chiar mai plăcută.

 

Reduce sensibilitatea dinților

Curgerea aerului este ideală pentru cei care suferă de dinți sensibili. Acest lucru nu se datorează numai lipsei de contact direct și absenței căldurii și a vibrațiilor, ci și datorită faptului că micile particule de pulbere pot umple de fapt orice tubuli dentinici expuși și pot reduce sensibilitatea dentară. De asemenea, polizarea cu fluxul de aer poate încuraja remineralizarea dinților deteriorați.

Curățarea mai rapidă
Studiile au arătat că lustruirea aerului este de peste trei ori mai rapidă la îndepărtarea petelor și plăcii decât metodele tradiționale. Aceasta înseamnă mai puțin timp pe scaun pentru pacient și, prin urmare, mai puține întreruperi. Dinții sunt curățiți într-o manieră mult mai puțin abrazivă decât răzuirea și lustruirea, care cauzează, de asemenea, o deteriorare mai redusă a dinților. Orice zone mici de degradare sunt ușor aruncate în aer, fără a fi necesară forarea în structura sănătoasă a dintelui.

Ideal pentru utilizare înainte de tratamentul ortodontic
Lustruirea aerului este o modalitate ideală de curățare înainte de procedurile care necesită îmbinare și utilizarea de agenți de etanșare, deoarece îndepărtează aproape 100% din bacterii și endotoxine. Nu numai că, dar pastele tradiționale de lustruire conțin glicerină care poate interfera cu procedurile de lipire. Aerul, apa și pulberea utilizată în procesul de lustruire a aerului nu conțin glicerină și facilitează fixarea legăturilor și a materialelor de etanșare pe suprafețele dinților.

Curățarea prin curgere a aerului este modalitatea ideală de a elimina petele și decolorarea cauzată de fumat sau de băut vin roșu, ceai și cafea, deoarece albirea dinților îndepărtează cu desăvârșire placa dentară. Poate fi folosit pentru curățarea și deschiderea fisurilor înainte de etanșare și este cea mai bună metodă de curățare care trebuie utilizată înainte de lipire. Această tehnică foarte eficientă îmbunătățește confortul pacientului prin lustruire fără contact direct, presiune, căldură sau zgomot și este mult superior tratamentelor parodontale tradiționale.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.

estetica dentaraEstetica dentara de la Implant Esthetic Center

 

 • Estetica dentara specializata! Fie ca vorbim de implanturi dentare, chirurgie dentara, protetica dentara, ortodontie sau oricare alta ramura a stomatologiei, scopul acestei prezentari este de a transmite principiile care guvernează  conceptia noastra asupra esteticii dentare.
 • De obicei, ceea ce înseamnă percepția vizuală, estetica, se concentreaza asupra aspectului fizic. Noi incercam sa imbunatatim calitatea vietii, si aspectul ei, pentru dumeavoastra.
 • Morfologia dintilor maxilarului este o fuziune a celor trei forme de bază: cerc, pătrat și triunghi.
 • În esență, nu există doi dinți la fel, dar toate au aceleași blocuri de construcții geometrice. Această configurație a permis doctrinei sa clasifice dentitia ca circulară, dreptunghiulară sau triunghiulară.

 

Estetica dentara si crearea unui zambet perfect

 

 • estetica dentaraClinica noastra stomatologica oferă o gamă largă de proceduri dentare de restabilire și cosmetizare pentru pacienții de toate varstele.
 • Ehipa noastra de medici specialisti in estetica dentara este calificata pentru a asigura fiecarui dintre pacientii nostri acces la procedurile cele mai inovatoare în stomatologie (fatete no prep).
 • De-a lungul timpului, este posibil ca dinții să devină slabi. Uneori, acest lucru se datoreaza degradarii, iar în alte cazuri, poate fi rezultatul unei fisuri sau a unuei alte afectiuni dentare.
 • Din fericire, există o modalitate de a restabili dintele vulnerabil. Cu o coroana la comandă de la noi va putem ajuta să restabiliți integritatea dintelui slăbit și aspectul frumos. Mai mult decât atât, acest lucru se poate realiza intr-o singură intalnire.

 

Estetica dentara creste stima de sine

 

 • estetica dentaraZambetul tau afecteaza imaginii de sine și poate influența foarte mult calitatea interacțiunilor cu ceilalți.
 • Mulți oameni se abtin de la ras sau zambet, deoarece acestia se simt inconfortabil cu zambetul lor. Nu suntem intotdeauna constienti de importanta unui aspect placut.
 • Acest lucru ne face sa devenim complexati de aspectul nostru si astfel ratam numeroase ocazii de a relationa sau impune.
 • Estetica dentara rezolva aceasta problema si va face sa va simtiti din nou stapani pe dumneavoastra si sa priviti inainte cu incredere!

 

Vrei un zambet SENZATIONAL?

 

Pachet igienizare dentară (Detartraj + Airflow) 220RON

Consultație și plan de tratament in cadrul ședinței de igienizare – GRATUIT

50% reducere la revenirea pentru igienizare în următoarele 6 luni!

Descopera Oferta!
 

Programeaza-te!

Ce tratament de estetica dentara doresti?

Your Nume (necesar)

Your Email (necesar)

Subiect

Your Mesaj

Informatii despre estetica dentara


Despre albire in estetica dentara

 

 • Întreaba întotdeauna un profesionist înainte de a încerca o albire a dintilor. Albirea dintilor într-o ora cu tehnica Happy Hour Laser ZOOM este disponibila numai prin intermediul clinicilor de stomatologie.
 • Doar un profesionist in domeniu poate ingriji dintii în mod corect deoarece are cunostintele si pregatirea necesara precum si competentele profesionale care permit evaluarea sanselor pentru un tratament corect în conditii de siguranta, cu cele mai bune rezultate.
 • Fara o educatie medicala de specialitate nu se poate dispune de cunostintele necesare cu privire la mecanismele de actiune, riscuri si efecte secundare dar si rezultate nedorite.

estetica dentara

 

Albirea dintilor într-o ora cu tehnica Happy Hour Zoom

 

 •  Este cea mai recenta si cea mai buna în albirea dintilor. Nu aveti nevoie de radiografie dentara ci numai de o tehnica noua si eficienta. Laserul Zoom este, printre altele, cunoscut sub numele de “Extreme Makeover. Albirea dintilor într-o ora cu Zoom va ofera un zambet mai alb în aproximativ o ora si este disponibil numai în clinicile dentare. Tehnica cu laser Zoom este introdusa din 2002 si este utilizata de catre 74000 de stomatologi la nivel mondial.
 • Happy Hour cu laser Zoom este foarte eficienta si albeste dintii cu o medie de opt nuante. Lampa este utilizata în combinatie cu un gel de albire care se aplica pe dini. Laserul are nevoie de o ora pentru a-si face efectul, iar tratamentul cu tot cu pregatire dureaza o ora si jumatate.

 

estetica dentaraCum functioneaza laserul de albire a dintilor ZOOM?

 

 • Dentistul îti va monta un departator de buze care va expune mai bine dintii din fata (cei care sunt vizibili când zâmbesti).
 • Gingia va fi protejata de contactul cu gelul de albit prin aplicarea unui strat protector de bariera gingivala
 • Gelul de albit va fi aplicat si mentinut timp de 15-30 de minute sub actiunea luminii foarte puternice produsa de lampa
 • Gelul va fi apoi îndepartat si, dupa caz, se va aplica un nou strat pentru acceasi perioada de timp.
 • Între aplicari succesive ale gelului medicul dentist va verifica evolutia tratamentului si va analiza împreuna cu tine nuanta care s-a obtinut
 • Dupa ultima aplicare de gel, departatorul de buze si bariera gingivala vor fi îndepartate si vei clati energic cu apa. Medicul dentist va masura nunanta de alb cu ajutorul unei chei de culori.

 

Tehnica Happy Hour cu laser Zoom – Cea mai buna metoda de albire a dintilor

 

 • estetica dentaraHappy Hour – albirea dintilor în 1 ora cu Zoom. Este cea mai buna metoda de albire a dintilor. Centrul Stomatologic si clientii au decis ca Happy Hour – albirea dintilor într-o ora cu ZOOM câstiga titlul de “Townie Choice Award 2005”.
 • Happy Hour – albirea dintilor într-o ora cu ZOOM a primit, de asemenea, cel mai mare rating al revistei de sanatate Wellness. Wellness a testat mai multe produse de pe piata si a concluzionat ca Happy Hour albirea dinilor cu Zoom este cel mai bun. Aceasta tehnica nu poate fi aplicata fara o prealabila lucrare de tratare a cariilor dentare ce apar in partea exterioara a dintilor si este aplicabila copiilor (pedodontie) doar in anumite conditii.