fbpx

Extractie dinti temporari la copii

extractie dinti temporari la copii
extractie dinti temporari la copii

Extractie dinti temporari la copii – Cu siguranta ne dorim dinti sanatosi si frumosi pentru copii nostri. De aceea, este necesar sa incepem vizitele regulate la medicul stomatolog inca de la primii dinti de lapte .

Din pacate, multi parinti nu acorda suficienta importanta dintilor temporari ai micutilor iar aparatitia unui abces dentar la dintii temporari sau a cariilor la dintii de lapte pot conduce catre o extractie

Astfel, se ajunge la necesitatea  unor proceduri de extractie a dintilor de lapte. Despre acestea, va furnizam informatii utile in cele ce urmeaza.

 

Extractie dinti temporari la copii – indicatii generale

 

Extractia este recomadabila in cazul in care dintele de lapte se misca foarte tare, pentru ca dintele definitiv s-a dezvoltat suficient pentru a-l substitui.

De asemenea, procedura trebuie avuta in vedere atunci dintii de lapte ar putea provoca grave complicatii pentru sanatatea copilului.

 

Extractie dinti temporari la copii – cazuri

 

Existenta unor carii evoluate ce nu pot fi tratate si care pot risca sa provoace infectii la nivel local sau chiar general.

Evitarea unor asemenea complicatii este absolut obligatorie pentru a nu afecta dezvoltarea dintilor definitivi si chiar starea generala de sanatate a minorului

Fracturi si luxatii dentare severe ce fac imposibila recuperarea dintilor  duc la extractia dintilor de lapte.

Dintii permanenti sunt impiedicati sa erupa corect de catre dentitia de lapte ce trebuie extrasa.

 

Extractie dinti temporari la copii – Bucuresti

 

Personalul clinicii noastre din sectorul 6 este specializat in lucrul cu copii.  Avem experienta si dragostea pentru copii necesare unor profesionisti adevarati.

Inalta calificare profesionala si placerea de a ajuta copii sunt atuuri importante ce ne recomada pentru procedurile de extractie dinti temporari la copii.

Ne puteti gasi pe net cu urmatoarele cuvinte: „extractia dintilor temporari”, „extractie dinti de lapte pret”, „extractie dintii de lapte”, „extractie masea copii”, „extractie dentara copii”, „extractie dinti copii”. Sau „extractie la copii”, „extractie dinte copii”, „extractii dentare copii”, „extractia la copii”, „extractie dentara la copii”, „extractie masea la copii”, „pret extractie masea copii”, „extractii masele copii”.