fbpx

Dentist copii si adolescenti!

dentist copii si adolescenti
dentist copii si adolescenti

Dentist copii si adolescenti! Iată un fapt interesant: Mai mult de unul din patru copii din Romania au cavități până la vârsta de 4 ani – uneori înainte de vârsta de 2 ani! Dă-i copilului cel mai util dar de la primele zile ale copilariei – darul dinților sănătoși! Descoperiti cu noi cauzele apritiei cariilor si tratamentul cariilor dentare.

Deteriorarea dinților in stomatologia pentru copii (pedodontie) poate începe imediat ce acestia apar în gura copilului. Poate progresa rapid, provocând dureri și chiar afecteaza si dinții permanenți, care încă mai cresc sub gingii.

Dacă sunt lăsate netratate, cariile dentare pot distruge dinții unui copil mic sau adolescent și pot afecta sănătatea generala. Ne place să lucrăm cu copiii, avem o pregătire specializată în privința calmării pacienților pediatrici în timpul vizitei lor la dentist.

 

Dentistcopii si adolescenti – Comunicarea

 

Comunicarea dintre dvs. și membrii echipei noastre este o parte esențială a stomatologiei copiilor. Nu ezitați să ne puneți întrebări despre orice aspect al practicii noastre fie ca este vorba de o carie la dintii de lapte sau de o extractie la dintii temporari. De asemenea, ne străduim să oferim o comunicare excelentă între birou și părinte.

Știați că puteți primi mementouri de întâlniri cu un e-mail sau un mesaj text? Vă rugăm să sunați la biroul în care copilul dvs. este de obicei văzut pentru informații suplimentare despre această funcție de economisire a timpului online!

Dacă doriți ca copilul dvs. să experimenteze o îngrijirea delicată pe care numai noi o putem oferi, vă rugăm să sunați la biroul nostru sau să cereți o întâlnire astăzi.

Ca întotdeauna, dacă sunteți mulțumit de tratamentul primit de copilul dvs., vă rugăm să spuneți familiei și prietenilor. Cel mai mare compliment pe care îl putem primi este recomandarea dvs. față de practica noastră! Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordati.

 

Dentist copii si adolescenti – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte: „dentist copii sector 6”, „dentist copii 3 ani”, „dentist copii 4 ani”, „dentist copii bucuresti”, „dentist copii drumul taberei”, „dentist de copii”, „dentist copii forum”. Sau „dentist copii militari”, „dentist copii mici”, „medic dentist copii”, „dentist pentru copii bucuresti”, „recomandare dentist copii bucuresti”.

Alte cautari: „stomatolog copii bucuresti”, „stomatolog copii sector 6”, „stomatolog copii bucuresti forum”, „stomatolog copii bun”, „stomatolog copii drumul taberei”, „stomatolog copii militari”. Sau „recomandare stomatolog copii”.