fbpx

Drenaj abces dinti temporari

drenaj abces dinti temporari
drenaj abces dinti temporari

Drenaj abces dinti temporari – Majoritatea parintilor sunt pusi in situatia de se adresa medicului  stomatolog pentru a trata infectia sau caria la dintii de lapte ai copiiilor.

De aceea,  in randurile de mai jos, ne dorim sa va prezentam unele informatii utile privind tratamentul abcesului la dintii de lapte (drenaj abces dinti de lapte).

 

Drenaj abces dinti temporari – cauzele infectiei

 

Bineinteles, principala sursa de infectie a daturii temporare este neglijarea cauzelor cariilor dentare la dintii de lapte.

Ca urmare, caria dentara ajunge la pulpa dintelui si apoi, inevitabil,  urmeaza infectia si abcesul.

La  copii, infectia dintelui si aparitia abcesului au loc foarte rapid. De multe ori maxilarul se inflameaza extrem de repede,  surprinzand total  parintii minorului.

Drenajul abcesului la dintele de lapte este, in general, mult mai dificil de facut decat in cazul adultilor.

Uneori copii sunt tematori si ingreuneaza procedura medicala iar maxilarul lor este mult mai mic decat al unui adult.

Cand inflamatia nu se reduce printr-o evacuarea naturala a puroiului (prin aparitia fistulelor ) este necesara medicamentatia .

De obicei, prezenta abcesului si a febrei fac obligatorie si administrarea de antibiotice pentru reducerea inflamatiei.

 

Drenaj abces dinti temporari – Bucuresti

 

Clinica noastra stomatologica din Militari, sector 6, are personal specializat in tratamentul dintilor de lapte ai copiilor dumneavoastra.

Avem toate dotarile tehnice moderne adaptate tratamentului cariilor sau infectiilor danturii de lapte, inclusiv in cazul procedurii de drenaj abces dinti temporari.

 

Drenaj abces dinti temporari – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „drenaj abces dentar pret”, „incizie si drenaj abces dentar pret”, „drenaj abces dentar”, „incizie si drenaj abces dentar”, „incizie drenaj abces”.