Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/iecenter/public_html/iemc.ro/wp-content/plugins/designthemes-core-features/shortcodes/shortcodes.php on line 1784

Chirurgie dentara si cabinet stomatologic! Majoritatea celor care cauta servicii de chirurgie dentara vor sa se intereseze de anumite aspecte prioritare.
Spre exemplu, ei interogheaza internetul cu expresii de genul “chirurgie dentara pret” sau “chirurgie dentara Bucuresti” ori, si mai relevant, “chirurgie dentara Sector 6“.
Chirurgie dentara si informare corecta
Astfel de cautari ce privesc un anumit interes pe care oamenii il privesc ca fiind prioritar, este, de multe ori, si insuficient pentru a putea avea parte de serviciii de calitate cu privire la afectiunile pe care le au.
Clinica noastra stomatologica va ofera toate informatiile pe care doriti sa le aflati despre chirurgia dentara.
Chirurgia dentara doare?
In general, inainte de orice interventie ce priveste chirurgia dentara, pacientii sunt nelinistiti, isi fac probleme cu privire la durerea pe care o vor resimti.
Din acest motiv, noi ne-am propus sa oferim cat mai multe detalii despre proceduri si complexitatea lor.
Ce intelegem prin chirurgie dentara?
Termenul de chirurgie orala sau chirurgie dentara nu trebuie sa va sperie. Misiunea chirurgilor Implant & Esthetics Medical Center este sa va scape de dureri si sa rezolve problemele intr-un mod profesionist.
Chirurgia dentara acopera o gama larga de proceduri. Printre acestea cele mai frecvent intalnite sunt cele de extractie masea si extractie masea de minte sau aditie de os dentar.
Chirurgie dentara – Anestezie
In procedurile de chirurgie dentara se utilizeaza atat anestezia locala, cat si cea generala.
Anestezia generala este indicata in interventii mai complexe si in cazul pacientilor anxiosi. Ea presupune folosirea diverselor substante anestezice – intravenoase sau gaze inhalatorii.
Pentru anestezie generala este nevoie sa faceti mai multe analize, fiind necesar si un consult pre-anesteziologic.

Chirurgie dentara – Ce este o aditie de os dentar?
O aditie de os dentar presupune adaugarea unei cantitati de os de diferite origini (uman, animal, artificial) daca maxilarul prezinta pierderi (resorbtie sau atrofie a maxilarului).
Printre cauzele principale ale resorbtiei osului maxilar se numara afectiuni dentare ca: pierderea dintilor si neinlocuirea lor, boala parodontala, traumatisme sau infectii, chisturi si tumori maxilare. De asemenea, protezele mobile accelereaza procesul de resorbtie osoasa.
Aditia osoasa este o operatie dentara care ofera un suport ideal pentru implanturi. Ea contribuie la cresterea longevitatii acestora si a danturii in general.
Complicatiile sunt mai degraba rare, iar in termen de 6-9 luni organismul va produce celule osoase care vor reconstrui osul maxilarului.
Chirurgie dentara – Ce este o rezectie apicala?
Rezectia apicala presupune indepartarea varfului radacinii si a tesuturilor inconjuratoare infectate ale unui dinte. Complicatie a cariilor dentare netratate sau a tratamentelor incorecte, granulomul dentar – prezent in os la nivelul varfului radacinii dentare – este riscant. El este un focar de infectie – aceasta se poate raspandi in sange si la alte organe.
In cazul unui granulom dentar se produce mai intai puroi la varful radacinii, pe care organismul printr-o reactie de aparare il va incapsula intr-o membrana osteosclerotica. Totul poate evolua intr-un chist.
Infectia poate fi inlaturata prin chirurgie dentara traditionala – prin despicarea gingiei si gaurirea osului, urmata de curatire.
Dupa o rezectie apicala apare de obicei edemul local în primele 24-48 ore, retragandu-se apoi. Daca acesta persista, se accentueaza sau daca apar dureri ulterioare, adresati-va neaparat medicului.

Chirurgie Paradontala
Paradontoza este o afecţiune cronică de tip inflamator care constă în degenerarea paradontiului – tesutul prin care sunt fixati dintii. Netratata, aceasta duce la mobilitate dentara si la pierderea dintilor.
Boala parodontala nu afecteaza dintii si este cu atat mai periculoasa cu cat nu doare. Simptomele includ sangerari gingivale, retragerea gingiilor, insotita de dureri si schimbari de culoare, respiratie urat mirositoare, abcese.
Placa bacteriana este principalul agent etiologic, dar forma afectiunilor poate varia in functie de raspunsul organismului gazda la ”provocarea” microbiana.
Chiuretajul gingival şi subgingival este o interventie de chirurgie dentara prin care se realizeaza chiuretarea tesuturilor afectate ireversibil, cu scopul de a se opri progresia bolii.
Gingivectomia presupune indepartarea in masa a tesutului gingival patologic (bolnav).
Operatia cu lambou se recomanda in cazuri medii spre severe. Ea presupune sectionarea tesutului gingival pentru a-l separa de dinte, urmata de o curatare temeinica a pungilor parodontale.
Medicul va va explica apoi masurile de igiena pe care trebuie sa le aveti in vedere in mod obligatoriu dupa proceduri de chirurgie dentara.
Dupa realizarea unei extractii dentare se pot ivi situatii in care este necesara accesarea unor servicii de estetica dentara sau ortodontie.
Chirurgie dentara – Informatii suplimentare
Sediul noastru se afla in Bucuresti, Sectorul 6 (Militari) se afla intre Cora Militari si Mall Lujerului. O pozitionare perfecta daca locuiti in Sectorul 6 si doriti sa imbinati utilul cu placutul. Va asteptam cu drag la clinica Implant Esthetic Center!
Alegeti cu incredere clinica noastra si veti avea parte de un tratament adecvat unei institutii medicale de renume! Sunati acum pentru o programare! Operatorul nostru va prelua imediat apelul.
Ne puteti gasi pentru urmatoarele cuvinte cheie: „chirurgie dentara bucuresti”, „chirurgie dentara preturi”, „chirurgie dentara bucuresti preturi”, „chirurgie dentara copii”, „doctori chirurgie dentara”. Sau „chirurgie dentara extractie”, „chirurgie dentara infectie”, „chirurgie dentara maxilar”, „chirurgie dentara sector 6”, „chirurgie dentara bucuresti sector 6”.