fbpx

Proteze dentare mobile

proteze dentare mobile
proteze dentare mobile

Proteze dentare mobile –  Sunt recomandate atunci cand este nevoie de inlocuirea unui numar mai mare de dinti sau chiar a intregii danturi.

In cazul in care pe arcada nu sunt suficienti dinti pentru a sustine o punte dentara, o proteza dentara mobila este cea mai la indemana solutie, fiind optiunea cea mai comuna.

Proteze dentare mobile – Tipuri

Proteza mobila sau mobilizabila, partiala sau totala, este o varianta de tratament mai accesibila decat solutiile ce presupun  un implant dentar. Pentru preturi la proteze dentare mobile accesati acest link.

Protezele mobile partiale se sprijina pe gingia si osul alveolar (sau palatul osos) si se ataseaza de o parte din dintii ramasi cu ajutor crosetelor sau a unor sisteme speciale de ancorare.

Proteza dentara mobila cu crosete din acrilat este o solutie invechita, cu numeroase dezavantaje. Aceste lucrari nu sunt stabile (ies usor), sunt inestetice si ineficiente.

Daca doriti proteze dentare mobile de ultima generatie una dintre solutii o reprezinta protezele elastice.

O alta categorie de proteze dentare mobile moderne este cea a protezelor scheletate. Acestea  sunt indicate in cazurile in care nu se mai pot face lucrari fixe pentru ca nu mai exista dinti “de legatura”.

Proteza scheletata este alcatuita din schelet metalic, baza acrilica de culoarea gingiei si dinti artificiali (din acrilat sau ceramica). Ancorarea se face prin sisteme speciale (capse, culise, magnetii, telescoape) care permit indepartarea lor pentru igienizare.

Proteze dentare mobile – Igiena si intretinere

Cand este vorba de proteze dentare mobile si mobilizabile este indicata o ingrijire constanta. Este nevoie cel putin o data pe zi de o igienizare riguroasa (pentru detalii despre igienizare s epoate accesa urmatorul link: igiena aparatului dentar).

Protezele acumuleaza placa dentara, deci riscul de carii la dintii ramasi sau de afectiuni dentare gingivale si parodontale este ridicat.

Cel mai sigure este sa folositi produse concepute  in mod special pentru curatarea protezelor: periute, paste de curatat, solutii/tablete. Pentru sfaturi detaliate despre lucrari de estetica dentara (periaj dentar profesional, detartraj dentar Airflow si albirea dintilor cu laser) adresati-va medicului dentist.

La Implant&Esthetic Center va oferim la proteze dentare mobile preturi competitive si calitate la standarde europene

Proteze dentare mobile – Informatii suplimentare

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cautari: „proteze dentare mobile de ultima generatie” „proteza dentara mobila superioara pret”, „proteza dentara mobila superioara”. Ori „proteza dentara mobila imagini”, „proteza dentara mobila poze”, „proteza dentara mobila forum”.

Sau „proteza dentara mobila silicon”, „proteza dentara mobila scheletata”, „proteza dentara mobila preturi”, „proteza dentara mobila totala”. Ori „proteza dentara mobila inferioara”, „cost proteza dentara mobila”, „cat costa proteza dentara mobila”, „proteza dentara mobila flexibila”, „proteza dentara mobila intretinere”, „cat costa o proteza dentara mobila”, „proteza dentara mobila pret”, „tipuri proteza dentara mobila”.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.