fbpx

Igienizarea aparatului

igiena aparat dentar
igiena aparat dentar

Igiena aparat dentarAparatul ortodontic mobil va fi tinut in cavitatea bucala 16 ore pe zi (noaptea si se completeaza ziua pana la 16 ore). Un aparat dentar nu se poarta in timpul practicarii diverselor sporturi In timpul meselor, pacientul nu va purta aparatul ortodontic mobil.

 

 

 

Igiena aparat dentar – Cum se face

 

Un aparat dentar igienizat este un aparat functionabil. Igienizarea aparatului dentar se face la fiecare indepartare din cavitatea bucala.

Igienizarea aparatului dentar se face prin spalare cu apa si sapun, cu ajutorul unei periute, insistandu-se asupra marginilor, spatiilor dintre fragmente si suruburilor. Se clateste cu apa calduta.

Igienizarea cavitatii bucale se face la fiecare aplicare a aparatului dentar in cavitatea bucala. Clatirea gurii cu apa de gura este obligatorie dupa fiecare periaj. Controlul pentru igienizare profesionala la 3 luni sau oricand este nevoie este de asemenea necesar.

Cuvinte de cautare: „igiena aparatului dentar”, „igiena dentara aparat dentar”, „igiena aparat dentar”, „igiena cu aparat dentar”, „igiena dentara cu aparat dentar”, „igiena aparat dentar fix”, „aparat dentar mobil igiena”.