fbpx

Aparat dentar fix

aparat dentar fix
aparat dentar fix

Aparat dentar fix –  Orice tipuri de aparate  dentare fixe pot fi aplicate pe exteriorul dintilor (aparate fixe vestibulare) sau pe interiorul dintilor (aparate fixe linguale). Pentru operatie de chirurgie dentara complexe, cum ar fi implanturile dentare sau proteze dentare si punti ori coroane dentare ceramice sau coroane din zirconiu, contactati-ne si va oferim cea mai buna varianta.
Un aparat ortodontic fix poate fi aplicat la orice varsta. Totusi aceste aparate dentare fixe sunt recomandate incepand cu varsta de 12 ani.

Foarte probabil, citind aceste randuri, va intereseaza cat costa un aparat dentar fix.

Apelati la clinica noastra si noi va vom face cele mai avantajoase oferte (aparat dentar fix pret) sau consultati tarifele noastre pentru aparate dentare.

 

Aparat dentar fix – Tipuri

 

Exista  mai multe tipuri de aparate dentare, aici avem in vedere doar aparate dentare fixe.

Aparatele vestibulare pot fi: aparate fixe metalice, aparate fixe ceramice sau aparate fixe din safir.

Acestea  au in componenta bracketuri metalice, de safir sau ceramica ce se fixeaza direct pe dantura pacientuluisi raman lipite pe aceasta pana la terminarea tratamentului.

Aparatele fixe linguale sunt de doua tipuri:  cu  bracketi pe interiorul danturii  sau cu  fatete din aur pe toata suprafata linguala a danturii (aparat fix incognito).

 

Aparat dentar fix – Aplicare

 

Dupa aplicarea aparatului ortodontic fix poate surveni o perioada de jena, discomfort, durere slaba la nivelul danturii . Se pot lua analgezice slabe pentru ameliorarea acestor senzatii.

In cazul aparatiei unor usoare leziuni se poate aplica o ceara pentru aparat dentar (ceara ortodontica).

Aceasta ceara de protectie ortodontica se aplica la nivelul bracketilor timp de cateva zile pana la adaptarea cu aparatul fix.

Dacă brațul aparatului este fixat nu provoacă nici un disconfort.  Dar mai târziu și pentru următoarele câteva zile, dinții dumneavoastră pot suferi puțin. Bretelele se pot freca în interiorul gurii și pot provoca neplaceri. Veți primi sfaturi despre cum să gestionați aceste simptome. Orice durere sau disconfort se rezolvă de obicei după câteva zile.

 

Aparat dentar fix – Igiena dentara

 

Purtarea de aparate dentare fixe presupune si o riguroasa igiena dentara a aparatului. De multe ori intre bracketi  si arcul metalic  raman resturi alimentare .

Igienizarea cavitatii bucale se face folosind periuta de dinti normala, apoi pe cea interdentara. Ata dentara este mai putin recamandabila , mai indicate sunt dusurile bucale

Cât durează tratamentul? Acest lucru depinde de complexitatea problemelor pe care trebuie să le rezolvati. Anumite tratamente interceptive la copiii mici pot fi tratațe în 6 luni. Pentru majoritatea pacienților, tratamentul durează între 1-2 ani. Tratamentul mai complicat poate dura până la 3 ani, deși acest lucru este rar.

Cât de des îmi trebuie consultatii? De obicei, între 4-8 săptămâni, în funcție de stadiul tratamentului la care vă aflați. Pentru servicii de estetica dentara puteti consulta oferta noastra pentru albirea dintilor cu laser, periaj dentar profesional sau detartraj dentar Airflow.

Dinții mei se vor mișca după tratament? Da, daca nu sunt purtate opritoarele. Acesta este motivul pentru care toată lumea are dispozitive de fixare la sfârșitul tratamentului pentru a opri dinții. Opritoarele pot fi gingiile detașabile sau fixate în spatele dinților din față. Ortodontul dvs. vă poate sfătui pe cel mai bun tip pentru dvs.

 

Aparat dentar fix – Alimentatia

 

Purtarea aparatului fix presupune sa nu consumati alimente lipicioase sau dure pe toata durata tratamentului.

Fructele tari, guma de mestecat si alte produse  asemanatoare, sunt daunatoare intrucat  pot dezlipi bracketii.

 

Aparat dentar fix Bucuresti

 

Evitati sa pierdeti timpul cu alte cautari; va asteptam in Bucuresti, cartierul Militari (aparat fix militari)

Indiferent unde ati locui, puteti veni in sectorul 6, va oferim cele mai bune aparate dentare fixe (aparat fix sector 6).

Alaturati-va pacientilor nostri multumiti, echipa noastra de profesionisti va asteapta cu recomandari despre purtarea oricarui tip de aparat dentar fix.

 

Aparat dentar fix – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cautari: „aparatul dentar fix doare”, „modele de aparate dentare fixe”, „aparat dentar fix invizibil pret”, „aparat dentar fix pe interior pret”, „aparat dentar fix sus si jos”, „aparat dentar fix la copii”. Sau „aparat dentar fix la adulti”, „aparat dentar fix sfaturi”, „aparat dentar fix tratament”, „cat costa un aparat dentar fix pentru copii”, „cat costa un aparat dentar fix invizibil”.