fbpx

Aparat dentar mobil

aparat dentar mobil
aparat dentar mobil

Aparat dentar mobil – Aceste aparate dentare mobile sunt recomandate in primul rand copiilor de la aproximativ 6  ani pana la circa 12 ani (aparat dentar copii). Pentru alte servicii adresate copiilor puteti consulta serviciile de pedodontie (extractie dinti temporari sau drenaj abces dinti temporari).

Dupa aceasta varsta, de regula, aparatul mobil nu mai este eficient decat in mai mica masura (aparat dentar mobil adulti).

Acest aparat ortodontic mobil este conceput pentru a fi purtat pe tot parcursul zilei, inclusiv pe timpul noptii (aparat dentar de noapte).

Exceptie o face doar perioada meselor, cand acest aparat mobil va fi scos si pastrat in cutiuta sa speciala .

Cu siguranta sunteti interesati de cat costa un aparat dentar mobil. Consultati tarifele noastre pentru aparate dentare mobile.

Aceste aparate ortodontice mobile nu sunt scumpe iar frumusetea unui zambet este nepretuita.

Contactati profesionistii nostri pentru a afla mai multe detalii despre oferta noastra ( aparat dentar mobil pret).

 

Aparat dentar  mobil – Componente

 

Aceste aparate dentare mobile se fabrica in laborator din materiale de uz stomatologic (acrilat si sarma speciala din inox).

In mod obisnuit aparatul mobil are un surub ce este utilizat de parinte circa o data pe saptamana ( conform indicatiilor medicului stomatolog).

Aparatele dentare mobile au uneori un șurub mic. Prin rotirea șurubului, extensiile sunt lărgite, ceea ce determină mișcarea dinților și dilatarea arcului dentar. Este foarte important să purtați brațele cu constiinciozitate și în mod regulat, deoarece este singura modalitate de a obține rezultatele dorite.

Suporturile mobile trebuie spălate temeinic și uscate după fiecare utilizare, pentru a evita formarea calcarului si pastrarea unei igiene dentare corecte.

 

Aparat dentar mobil  – Purtare

 

Aparatele mobile trebuie purtate minim 20 de ore din 24 inclusiv noaptea (aparate dentare de noapte).

Doar in  timpul meselor, copilul dumneavoastra nu va purta aparatul ortodontic mobil.

Copilul trebuie sa spele bine dantura si aparatul mobil cu periuta si pasta dupa ce a luat masa.

Aparatul se scoate si se pune inapoi, simplu,  cu mana, fara a apasa pe acesta cu limba.

Aparatul dentar mobil este potrivit pentru ambele maxilare, superior si inferior, dar ceea ce au toate în comun este că pacienții le pot plasa și le pot elimina în mod autonom. Ele sunt utilizate pentru repoziționarea maxilarului și alinierea dinților și sunt de obicei făcute pentru pacienții mici care au încă dinți de lapte.

Acestea sunt prescrise, de obicei, în timpul primei etape a terapiei ortodontice până la apariția dinților permanenți, după care tratamentul este continuat cu ajutorul unor bracheti ortodontici.

In cazul in care exista complicatii mai mari in ceea ce priveste alinierea danturii, se poate apela si la serviciile noastre de protetica dentara. Va oferim posibilitatea de a va imbunatati aspectul si sanatatea orala prin proteze dentare fixe, proteze dentare mobile, proteze dentare elastice, coroane si punti din ceramica sau zirconiu.

 

Aparat dentar mobil – recomandari suplimentare

 

Sunt necesare vizite la medic aproximativ o data pe luna pentru ca medicul ortodont sa urmareasca evolutia dintilor si sa activeze sarmulitele in functie de aparitia danturii definitive.

Este indicata purtarea aparatului fara pauze (in afara celor pentru masa); in caz contrar, dantura si maxilarul revin la pozitia initiala.

Este necesar să subliniem faptul că succesul terapiei depinde de disciplina pacientului și de capacitatea pacientului de a urma instrucțiunile corect, precum și de utilizarea regulată a bretelelor.

Suporturile dentare mobile trebuie purtate timp de cel puțin 8 ore în fiecare zi, în funcție de problemă.

 

Aparat dentar mobil – alte informatii

 

Un aparat dentar pentru copii (aparat dentar copii) are un pret rezonabil (aparate dentare mobile pret ).

Oricum zambetul frumos al copilui dumneavoastra va va rasplati  pe deplin pentru toate cheltuielile necesare .

Va asteptam la clinica noastra din Bucuresti (aparat dentar mobil bucuresti).

Ne puteti telefona, trimite un e-mail sau veni in Zona Lujerului, cartierul Militari (aparat mobil militari).

Personalul nostru este inalt calificat, amabil si dornic sa va ofere cel mai bun aparat dental mobil.

Ne puteti gasi pe internet si cu urmatoarele cuvinte: „aparate dentare mobile copii preturi”, „aparate dentare mobile pentru adulti”, „aparate dentare mobile pentru copii”, „aparate dentare mobile la adulti”. Sau „modele aparate dentare mobile”, „aparat dentar mobil adolescenti”, „aparat dentar mobil avantaje”, „aparat dentar mobil la 17 ani”, „aparat dentar mobil 16 ani”.

Alte cautari: „tipuri de aparate dentare mobile”, „aparat dentar mobil eficient”, „aparat dentar mobil sau fix”, „aparat dentar mobil intretinere”, „aparat dentar mobil informatii”, „aparat dentar mobil invizibil”, „aparat dentar mobil de noapte”. Sau „aparat dentar ortodontic mobil”, „aparat dentar mobil pentru strungareata”, „cat costa aparatul dentar mobil”, „pret aparat dentar mobil adulti”, „cat costa un aparat dentar mobil pentru copii”.