fbpx

Aparat dentar ceramic

aparat dentar ceramic
aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic – Un aparat fix ceramic este un tratamnet ortodontic ce are ca rezultat pozitionarea si alinierea corecta a danturii. Acest lucru se poate realiza si cu ajutorul implanturilor dentare (prin chirurgie dentara) dar acestea sunt recomandabile atunci cand un tratment ortodontic nu este viabil.

In zilele noastre, un tratament de  ortodontie nu mai reprezinta o sperietoare pentru pacientii  nostri mai mici sau chiar adulti. Consultati tarifele aparatelor dentare.

Evolutia aparatelor dentare permite folosirea unor metode moderne si eficiente dar si cu aspect mai putin deranjant, cum sunt aparatele dentare din safir.

Atunci cand nu ne dorim sa purtam aparate ortodontice fixe metalice putem opta pentru aparate dentar fix ceramic. Beneficiile unui aparat  dentar din ceramica sunt atat functionale cat si de estetica dentara. Si preturile noastre sunt mai mult decat rezonabile (aparat dentar ceramic pret).

Suporturile din ceramică sunt o alternativă comună față de armăturile metalice tradiționale. Ca aparate tradiționale, ele sunt folosite de un ortodont pentru a ajuta la realinierea și îndreptarea dinților.

 

Aparat dentar ceramic- Cum actioneaza

 

Aparatele ceramice  ori metalice au fost introduse publicului începând cu anii ’80 și au avut un nume diferit atunci. Ideea din spatele era pentru un tip mai puțin vizibil de aparate. Cea mai bună caracteristică a aparatelor ceramice este capacitatea sa de a oferi un aspect mai cosmetic și mai estetic (un aspect estetic placut il puteti obtine si prin detartraj dentar Airflow si albire dentara cu laser).

În ceea ce privește mărimea, ele sunt aproximativ la fel ca cele metalice. Suporturile din ceramică sunt fie din materiale colorate, fie imita culoarea dintilor.

Ortodonția avansată oferă acum o opțiune pentru un tratament mai rapid, aproape invizibil și fără întreținere. Dar, dintr-un anumit motiv, aparatele dentare metalice sunt încă o opțiune viabilă.

Există numeroase motive pentru care astăzi sunt disponibile și aparatele metalice. În primul rând, aparatele metalice sunt încă excelente la menținerea dinților drepți și al mușcăturii în aliniere. Dacă cineva este deranjat de metal, atunci el poate alege metodele tradiționale de îndreptare a dinților

Aceste dispozitive exercita o presiune constanta si de durata asupra danturii pacientilor, remodeland-o in sensul dorit.

Un tratament ortodontic cu un aparat fix ceramic  presupune deplasarea dintilor cu circa 1 milimetru in 30 de zile.

In principiu, in cazurile complexe, aparatul din ceramica se poate purta o perioada de destul de indelungata, chiar si 30 de luni.

 

Aparat dentar ceramic – componente

 

Componenta esentiala a aparatului dentar din material ceramic o reprezinta bracketii ceramici (bracketuri ceramice).

Acestea sunt fabricate din ceramica si sunt fixate direct pe dantura fara a dauna smaltului dintilor.

Ele sunt strabatute de un arc metalic (fir ortodontic) cu rol esential in indreptarea danturii pacientior.

Un mare avantaj al aparatelor fixe ceramice il reprezinta faptul ca acestea sunt superioare estetic, putand avea aceeasi culoare cu dantura.

Alte componente auxiliare sunt: legaturile, benzile, elasticele pentru aparate detare si inelele metalice pentru molari.

 

Aparat dentar ceramic – Beneficii

 

Aparatele dentare ceramice sunt mai putin vizibile decat cele metalice asigurand mai mult confort estetic pacientilor.

Atat bracketii ceramici cat si elasticele pot fi albe sau transparente, in functie de doritele dumneavoastra (fatete ceramice).

Aparatele fixe ceramice isi mentin transparenta sau nuanta de alb (aparat ceramic white)     .

Aceste tratamente ortodontice sunt mult mai discrete decat aparatele dentare clasice , cu care am fost obisnuiti.

Nu impiedica utilizarea atei dentare sau a periutei de dinti pentru inlaturarea depunerilor.

 

Aparat dentar ceramic – Bucuresti

 

Suntem usor de gasit in capitala, nu ezitati sa veniti la clinica noastra din Militari (aparat dentar ceramic bucuresti).

Preturile noastre sunt foarte rezonbile (aparat dentar ceramic pret , pret aparat fix ceramic).

Medicii stomatologi alaturi de intregul nostru personal auxiliar, va asteapta la noi, cu dorinta sincera de a va ajuta cu  aparatul dentar ceramic. In unele situatii se poate apela si la tratamente de protetica dentara cum ar fi coroane dentare ceramice sau din zirconiu.

 

Aparat dentar ceramic – Informati suplimentare

 

Ne puteti gasi pe intrnet cu urmatoarele cuvinte: „aparat dentar ceramic pret”, „aparat dentar ceramic sau safir”, „aparat dentar ceramic pareri„, „aparat dentar ceramic versus safir”, „aparat dentar din ceramica pret”. Sau „aparat dentar ceramic forum”, „aparat dentar fix ceramic”, „aparat dentar fix ceramic pret”, „aparat dentar ceramic sau metalic”, „aparat dentar ceramic safir”.

Alte cautari: „aparat dentar ceramic avantaje si dezavantaje”, „aparat dentar ceramic adulti”, „aparat dentar ceramica alb”, „aparat dentar bracket ceramic”, „aparat dentar ceramic pret bucuresti”, „aparat dentar ceramic cu slot metalic”, „aparat dentar cu ceramica”. Sau „aparat dentar fix ceramic la culoarea dintelui pret”, „cost aparat dentar ceramic”, „cat costa aparat dentar ceramic”, „aparate dentare din ceramica preturi”, „diferenta aparat dentar ceramic si metalic”.