fbpx

Carii dentare cauze

carii dentare cauze
carii dentare cauze

Carii dentare cauzecariile dentare apar aproape intotdeauna in locurile mai dificil de curatat. Fermentatia acida afecteaza grav dantura  prin proliferarea cariilor dentare.

Acest lucru poate cconduce la aparitia unor probleme mult mai grave ce ar putea necesita extractia dentara a dintelui noarmal sau chiar extractia maselei de minte. De aemenea se poate ajunge la necesitatea unui implant dentar sau a unor lucrari de protetica dentara cum ar fi proteze dentare mobile sau elastice ori coroane dentare si punti, coroane dentare metalo-ceramice.

 

Carii dentare cauze – Aparitia cariilor

 

Infectia este datorata bacteriilor ce apar in numar mare pe dantura sau gingii, mai ales pe fosete si santurile dintilor dar si pe spatiile dintre dinti. Puteti consulta aici tarifele noastre.

Cele mai periculoase sunt lactobacilul si streptococcus mutans.

Alimentele dulci si cele bogate in carbohidrati sunt principalul inamic al danturii sanatoase.

Prin intermediul bacteriilor, aceste alimente fermenteaza si ataca smaltul si dentina dintilor.

Afectiunile tesuturilor dentare sunt un factor de risc major pentru dinti. Bolile survenite pe parcursul vietii sau mostenite pot afecta calitatea tesuturilor dentare. Este astfel necesar un tratament al cariilor dentare.

In acest caz dantura este mult mai vulnerabila iar probabilitatea aparitiei (cauza) cariei dentare este mai mare.

Configuratia danturii este o alta cauza – dintii cu fisuri si santuri evidente si spatile mari intre dinti prezinta un risc crescut. Acest lucru poate fi reparat prin intermediul lucrarilor de ortodontie cum ar fi: aparat dentar fix, aparat dentar mobil, aparat dentar ceramic, aparat dentar metalic.

 

Carii dentare cauze – Contactati-ne !

 

Pentru orice fel de consultatii privind cauzele cariilor dentare, prevenirea si tratamentul  acestora  suntem oricand la dispozitia pacientilor.

Clinica noastra se afla in Bucuresti, sector 6 (cartierul Militari, zona Lujerului). Veti beneficia de sfaturile utile ale cadrelor noastre medicale experimentate si deosebit de amabile.

Preturile noastre sunt foarte rezonabile iar calitatea materialelor este intotdeauna o prioritate pentru noi.

Medicii nostri cunosc in profunzime care sunt cauzele cariilor dentare si solutiile medicale eficiente.