fbpx

Carii dentare tratament

carii dentare tratament
carii dentare tratament

Carii dentare tratament Tratament carii dentare) – metodele de tratament al cariilor dentare depind de stadiul de evolutie a cariilor .

De asemenea, este important daca leziunea este activa, primara sau secundara.

 

 

Carii dentare tratament – Faze incipiente

 

Cariile incipiente apar sub forma unor  pete albe pe suprafata danturii – smaltul este demineralizat . In aceasta situatie se recomanda aplicarea de substante ce contin fluor pe suprafata dintilor.

Este necesara evitarea consumului de dulciuri si bauturi acidulate si o mult mai atenta igiena orala . In aceste conditii, este probabila  o remineralizare a dintelui fara alte interventii stomatologice, poate doar de estetica dentara, cum ar fi: albirea dintilor cu laser, periaj dentar profesional, detartraj dentar cu Airflow.

 

Tratament carii  dentare avansate

 

In acest caz, mult mai grav, este necesara curatarea cavitatii formate si aplicarea plombei (obturatiei de canal).

Cariile secundare apar sub (sau langa) plombe, coroane dentare si punti, proteze dentare fixe, proteze dentare mobile, proteze dentare elastice si alte lucrari dentare existente, cum ar fi aparatele dentare din ceramica sau metalice, datorita uzurii acestora.

In aceasta situatie este necesara inlaturarea toatala  a acestora si a tesuturilor afectate si realizarea unei noi lucrari dentare.

 

Cariile dentare tratament in Bucuresti

Sunteti oricand bineveniti la clínica noastra din cartierul Militari ( tratament carii sector 6 ), in  zona Lujerului.

Personalul nostru amabil si competent va va oferi  solutii privind tratamentul cariilor dentare.

 

Tratament carii dentare – Metode principale

 

Fara indoiala, cea mai eficienta si ieftina modalitate de a scapa de carii este prevenirea  aparitiei acestora (profilaxia). Aceasta se refera atat la prevenirea aparitie cariilor cat si la oprirea evolutiei cariilor dentare. Acest lucru se incepe si cu efectuarea unei radiografii dentare.

Periajul dintilor de cel putin 2 ori pe zi  dar si folosirei apei  de gura si a atei  dentare. Controale stomatologice periodice si controale preventive de cel putin 2 ori pe an.

Indepartarea tartrului si a placii dentare prin detartraj si periaj profesional- pentru evitarea cariilor si a gingivitei. Fluorizarea  (aplicarea de fluor pentru remineralizare).

Depistarea si tratarea cariilor incipiente pentru prevenirea evolutiei acestora. Protejarea fosetelor dintilor si a santurilor prin sigilare – materiale speciale.

 

Tratament carii dentare – Ce trebuie evitat

 

Trebuie evitat fumatul si consumul excesiv de alcool. Consumarea  de alimente cu calciu este, de asemenea, foarte indicata – lactate sau anumite legume.

Cum scapi de carii dentare – informatii suplimentare Clinica noastra din Bucuresti, sector 6, va va sprijini cu  informatii profesionale despre metodele de prevenire a cariilor dentare. Pentru cazurile ce au produs complicatii va oferim serviciile noastre de chirurgie dentara: extractie dentara, extractia masele (molarului) de minte, obturatia de canal.

Va oferim consultatii si o oferta foarte avantajoasa de tratamente de prevenire a aparitiei cariilor. Evitati alte cautari zadarnice, va promitem ca preturile si ofertele noastre  va vor surprinde deosebit de placut .

Experienta si cunostintele profesionale ale echipei noastra ne indreptatesc sa credem ca noi chiar stim cum scapi de carii.

 

Tratament carii dentare – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarelel cautari: „caria dentara tratament”, „cariile dentare tratament”, „tratament carii dentare pret”, „tratament anticarii dentare”, „tratament carii dentare copii”. Sau „tratament pentru carii dentare”, „tratamentul cariilor dentare”, „tratarea cariilor dentare preturi”, „pret tratament carie dentara”.

Alte cautari: „plombe dentare pret”, „plombe dentare portelan pret”, „plombe dentare temporare”, „preturi plombe dentare bucuresti”, „plomba dentara cazuta”, „plomba dentara dinti”, „plomba dentara durata”. Sau „plombele dentare preturi”, „plomba dentara provizorie”, „plombe dentare tipuri”, „tarife plombe dentare”.