fbpx

Implant dentar – avantaje

implant dentar avantaje
implant dentar avantaje

Implant dentar avantaje – Care sunt avantajele implanturilor dentare?

Există multe avantaje pentru implanturile dentare, printre care:

Îmbunătățirea aspectului. Implanturile dentare arată și se simt ca propriile dinți. Și, pentru că sunt concepute să se îmbine cu osul, ele devin permanente.

Vorbire corecta. Cu proteze prost fixate, dinții pot aluneca, determinându-vă să vă mușcați sau sa nu controlati cuvintele. Implanturile dentare vă permit să vorbiți faptului că dinții ar putea aluneca.

 

Implant dentar avantaje – Cum beneficiati de ele

 

Confort deplin. Pentru că ele devin parte din dvs., implanturile elimină disconfortul protezelor detașabile (fixe sau mobile).
Mai ușor de mâncat. Protezele dentare pot face dificilă mestecarea. Implanturile dentare funcționează ca propriile dinți, permițându-va sa mâncați alimentele preferate cu încredere și fără durere.
Îmbunătățirea stimei de sine. Spre deosebire de aparatele dentare ortodontice  fixe sau mobileImplanturile dentare vă pot oferi zâmbetul dorit și vă pot ajuta să vă simțiți mai bine cu dumneavoastra.
Îmbunătățirea sănătății orale. Implanturile dentare nu necesită reducerea altor dinți, așa cum fac puntile susținute de dinți. Deoarece dinții din apropiere nu sunt modificați pentru a susține implantul, dinții dumneavoastră nu sunt atinsi, îmbunătățind sănătatea orală pe termen lung. Implanturile individuale permit de asemenea un acces mai ușor între dinți, îmbunătățind igiena orală.
Durabilitate. Implanturile sunt foarte durabile si rezistente și vor dura mulți ani. Ingrijiti corespunzator, majoritatea implanturilor dureaza o viata.

 

Implant dentar avantaje – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „avantaje implanturi dentare”, „avantaje si dezavantaje implanturi dentare”, „avantajele implantului dentar”, „implanturi dentare avantaje si dezavantaje”.