fbpx

Implant dentar – avantaje

implant dentar avantaje
implant dentar avantaje

Implant dentar avantaje – Care sunt avantajele implanturilor dentare?

Există multe avantaje pentru implanturile dentare, printre care:

Îmbunătățirea aspectului. Implanturile dentare arată și se simt ca proprii dinți. Și, pentru că sunt concepute să se osteointegreze, ele devin permanente.

Vorbire corecta. Cu proteze mobile, dinții pot aluneca, determinându-vă să vă mușcați sau sa nu controlati cuvintele. Implanturile dentare vă permit să vorbiți fara grija faptului că dinții ar putea aluneca.

 

Implant dentar avantaje – Cum beneficiati de ele

 

Confort deplin. Pentru că ele devin parte din dvs., implanturile elimină disconfortul protezelor detașabile (fixe sau mobile).
Mai ușor de mâncat. Protezele dentare mobile pot face dificilă mestecarea. Implanturile dentare funcționează ca proprii dinți, permițându-va sa mâncați alimentele preferate cu încredere și fără durere.
Îmbunătățirea stimei de sine. Implanturile dentare vă pot oferi zâmbetul dorit și vă pot ajuta să vă simțiți mai bine cu dumneavoastra.
Îmbunătățirea sănătății orale. Implanturile dentare nu necesită slefuirea altor dinți, așa cum fac puntile dentare. Deoarece dinții din apropiere nu sunt modificați pentru a susține implantul, dinții dumneavoastră nu sunt atinsi, îmbunătățind sănătatea orală pe termen lung. Implanturile individuale permit de asemenea un acces mai ușor între dinți, îmbunătățind igiena orală.
Durabilitate. Implanturile sunt foarte durabile si rezistente și vor dura mulți ani. Ingrijite corespunzator, majoritatea implanturilor dureaza o viata.

 

Implant dentar avantaje – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „avantaje implanturi dentare”, „avantaje si dezavantaje implanturi dentare”, „avantajele implantului dentar”, „implanturi dentare avantaje si dezavantaje”.