fbpx

Implant dentar

implant-dentar-un-singur-dinte
implant dentar unic
Implant unic în acest caz, este recomandat pentru a elimina necesitatea slefuirii dinților (reduce posibilitatea aparitiei cariilor dentare) adiacenți sănătoși. O coroana dentară este apoi conectata la implant. Chiar și din punct de vedere estetic, rezultatul este de obicei mai atractiv decât metodele convenționale.
null
Proteza mobilizabila pe implanturi
Dacă, din anumite motive, s-ar plasa doar câteva implanturi dentare, ele nu pot suporta o punte totala. Se poate realiza o proteză, susținută de implanturi,  într-o anumită măsură. Acest lucru permite protezei sa ramana fixa atunci când pacientul vorbește sau mananca. Cu toate acestea, forțele majore sunt preluate de mucoasă și osul maxilar, contracarand suprasolicitarea  implanturilor. Implant & Esthetic Center foloseste  sisteme de implant , preluate din sistemul Branemark , Biomain dar si sisteme de implant Paltop
implant dentar
implant dentar
  • Implant dentar de la Implant&Esthetic Center!
  • Implanturile dentare sunt, de obicei, șuruburi metalice realizate din titan, care sunt poziționate, chirurgical, sub gingie, în osul maxilar.
  • Ele acționează ca si rădăcini cale dintelui artificial, radacini pe care medicul dentist va monta o coroana dentara.
  • De multe ori, un implant dentar este soluția cea mai atrăgătoare din punct de vedere estetic, dacă doriți să înlocuiți unul sau mai mulți dinți lipsă.
  • coroană dentară din ceramică sau punte dentară atașata la implantul dentar este o solutie completa pentru un zambet frumos.

 

Implant dentar – Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar!

 

Multe persoane sunt cuprinse de o frica nejustificata atunci cand vine vorba de implanturi dentare. In mod gresit, orice solutie – oricat de proasta sau pe termen scurt – li se pare de preferat unei operatii de implant dentar.

O alta preconceptie este ca de implanturi dentare beneficiaza doar vedetele, fiind un lux sau un moft. Iata de ce nu trebuie sa iti fie frica sa apelezi la implanturi dentare. Consultati beneficiile implantului dentar.

 

Implanturi dentare – Ce este un implant dentar?

 

Implanturile dentare sunt cea mai avansata solutie din punct de vedere medical cand vine vorba de inlocuirea dintilor lipsa. Procedura standard presupune pozitionarea unor suruburi metalice realizate din titan sub gingie, în osul maxilar. Acestea functioneaza ca niste radacini artificiale pentru o coroana dentara din ceramica sau punte dentara.

Apeland la implanturi dentare obtineti maximum de avantaje cu minimum de riscuri. Aceasta interventie este una dintre cele mai sigure si mai predictibile.

 

Implant dentar – Avantaje 100%

 

Implanturile dentare functioneaza ca dintii reali sanatosi – nicio alta varianta nu se simte sau nu arata ca dantura proprie. Fiind din titan, implanturile sunt rezistente si biocompatibile.

Spre deosebire de alte solutii – punte sau corona dentara, dintii adiacenti nu sunt afectati negativ, dimpotriva. Aceasta pentru ca in cazul puntii sau coroanei dentare, dintii sanatosi sunt in prealabil slefuiti, li se înlătură smaltul si, eventual, li se scoate nervul. Ei devin astfel vulnerabili.

Durabil si stabil, un implant dentar este o solutie pe termen lung, ceea ce il face in final mai convenabil din punct de vedere al costurilor. In vreme ce o punte trebuie schimbata dupa in jur de sapte ani, un implant dentar poate tine o viata. Astfel, scapi definitiv de griji.

 

Implanturi dentare – Functionare normala

 

Implantul dentar permite funcționarea normala a intregii cavitati bucale. Atunci cand un dinte lipseste, maxilarul se deterioreaza si el – isi pierde structura si densitatea. Acest lucru duce inclusiv la modificari de fizionomie – obrajii si buzele se lasa.

Implanturile dentare ofera singura sansa ca acest fenomen sa fie stopat. Astfel, un implant dentar realizat profesionist (prin chirurgie dentara) stopeaza pierderea de masa osoasa si chiar stimuleaza cresterea.

Apeland la implanturi dentare puteti sa va bucurati din nou de viata. Puteti manca orice, puteti musca fara frica din legume si fructe proaspete. De asemenea, nu veti avea dificultati de vorbire si veti articula normal cuvintele. Nu in ultimul rand, veti fi ferit de situatiile jenante care pot aparea cu o proteza mobila.

Aceasta trebuie scoasa noaptea si necesita folosirea unui adeziv. Poate cadea sau se poate misca in cele mai nepotrivite momente. Nu in ultimul rand, cu implanturi dentare puteti din nou sa zambiti si sa radeti din toata inima, deci beneficiati si de servicii de estetica dentara.

In plus, implanturile dentare nu se cariaza, dar necesita o igiena la fel de riguroasa ca dintii naturali.

 

Implant dentar de ultima generatie, intr-o singura zi

 

Va intrebati cat dureaza un implant dentar? Daca implanturile dentare sunt dureroase si cate se pot face odata? La Implant&Esthetic Center suntem specialisti in implanturi dentare de ultima generatie. Acestea presupun un numar minim de radacini care sustin un numar maxim de dinti. Practic, doar patru implanturi dentare pot fi folosite pentru a sustine un arc complet (maxilarul superior sau inferior).

Tot o tehnica revolutionara actuala face posibile implanturi dentare intr-o zi, mai exact in cateva ore. Interventia se face cu anestezie locala, cu durere si iritatie minime.

 

Implanturi dentare – Informatii suplimentare

 

Puteti gasi cu urmatoarele cautari: implant dentar bucuresti„, „implant dentar ieftin”, „implant dentar forum”. Sau „implant dentar sector 6„, „implant dentar ieftin bucuresti”, „implanturi dentare”.

Se mai poate cauta si „implant dentar oferta”, „implant dentar pareri”, „implant dentar total”, „implant dentar straumann”, „implant dentar zigomatic”. Sau „implanturi dentare bucuresti”, „implant dentar cu surub”, „implant dentar lujerului”, „implant dentar militari”.

Alte cautari „implant dentar din zirconiu pret”, „implant dentar fara surub”, „implant dentar in bucuresti”, „implant dentar total”, „implant un dinte”. Sau „implant un dinte”, „implant dentar de ultima generatie”, „implanturi dentare zirconiu”, „implant dentar 4 dinti”, „implant dentar bucuresti sector 6”.

Implant dentar – Tipuri

null
Edentatie totala (implant dentar complet)
Acest caz necesita un număr de implanturi (de obicei, 6 în maxilarul superior și 5 în maxilarului inferior) în locuri strategice  pentru a sprijini structura puntii în formă de potcoavă. Această construcție este prinsă cu șuruburi sau cimentată fix și nu poate fi îndepărtata de către pacient.
null
Cativa dinti lipsa
Acesta este cazul în care implanturile dentare sprijina o punte care poate implica un număr diferit de dinți, în funcție de dorințele și nevoile pacientului. In general implanturile se realizeaza doar la adulti, doar in cazuri rare se realizeaza la copii (pedodontie).