fbpx

Tratament implant dentar

tratament implant dentar
tratament implant denta

Tratament implant dentarTratamentul implantului dentar necesita investigatii, o planificare atentă și informații. Trebuie efectuata o radiografie  dentara panoramica cu raze X.

Chirurgical, sunt inserate șuruburi de titan – dispozitive de fixare – în osul maxilar. Numărul  implanturilor dentare este determinat de numărul dinților care urmează să fie înlocuiti. Pentru preturi accesati link-ul preturi implanturi dentare.

 

Tratament implant dentar – Interventie si durata

 

Tratamentul cu implanturi necesita  os suficient pentru a atașa implanturile, igienă orală atentă și verificari regulate, foarte importante pentru ca implanturile sa functioneze optim.

Igiena orala trebuie să fie respectata cu strictete pentru ca tratamentul să reușească pe termen lung. O atentie sporita trebuie acordata si dintilor vecini, cum ar fi molarii de minte.

Intervenția chirurgicală durează de obicei 1-3 ore. În funcție de momentul la care lucrarea dentara este gata, puteți purta o lucrare provizorie.

Intervalul de timp dintre intervenția chirurgicală si rezultatele finale va varia în funcție de diverși factori, de obicei, un tratament  pentru un implant dentar durează intre 3-6 luni.

 

Tratament implant dentar – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte: „tratament postoperator implant dentar”, „tratament infectie implant dentar”, „durata tratament implant dentar”, „tratament dupa implanturi dentare”, „tratament inainte de implant dentar”. Sau „tratament dupa implant dentar”, „implant dentar durata tratament”, „tratament post implant dentar”, „implantul dentar tratament”, „implant dentar durata tratament”.