fbpx

Coroane metalo-ceramice

coroane metalo-ceramice
coroane metalo-ceramice

Coroane metalo-ceramice! De ce sa alegeti coroane metalo-ceramice. Până la recentele progrese în folosirea zirconiului (coroane zirconiu) ca bază pentru restaurările ceramice, coroanele din metal placate cu ceramică au oferit cel mai bun compromis între rezistența şi durabilitatea coroanelor integral metalice şi beneficiile estetice ale ceramicii si ca varianta pentru un eventual implant dentar.

coroană metalo-ceramică oferă un rezultat estetic superior faţă de una integral metalică, acţionând ca o barieră protectoare pentru dinte, chiar şi în cazul fracturării componentei ceramice. Consultati tarifele nosatre pentru coroane metalo-ceramice.

 

Coroana metalo-ceramica – Caracteristici

 

Însă ceramica placata pe metal nu mai este atât de populară precum era în trecut. Unul dintre motive este că metalul creează o opacitate în componenta ceramică care da restaurarii un aspect mai puţin natural faţă de coroanele integral ceramice sau a ceramicii placate pe alte materiale precum zirconiul.

De asemenea, atunci când sunt folosite la dinţii frontali, o coroană metalo-ceramică poate prezenta o margine întunecată la nivel gingival, mai ales în cazul unor uşoare recesiuni ale gingiei. Desigur că şi pentru orice pacient care are anumite alergii, afectiuni dentare sau sensibilităţi la metal, orice coroană dintr-un aliaj metalic nu ar fi o alegere potrivită.

Coroanele metalo-ceramice sunt disponibile în continuare şi prezintă o opţiune fiabilă – în special pentru pacienţii care mai au alte restaurări de acest fel în cavitatea orală şi doresc să existe o potrivire estetică cu lucrările existente.

 

Coroane metalo-ceramice – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe net cu urmatoarele cautari: „coroane metalo-ceramice”, „coroane metalo-ceramice preturi”, „coroane metalo-ceramice avantaje”, „coroane metalo-ceramice pret”, „coroana metalo ceramica dezavantaje”. Sau „coroana metalo-ceramica cu prag ceramic”, „coroane mixte metalo-ceramice”, „coroane dentare metalo-ceramice”, „coroane si punti metalo-ceramice”.

Se mai poate cauta: „coroane dentare metalo-ceramice pret”, „coroana metalo-ceramica dinti”, „etape coroana metalo-ceramica”, „etape coroana metalo-ceramica”, „coroana metalo ceramica preturi”,