fbpx

Coroane integral ceramice

coroane integral ceramice
coroane integral ceramice

Coroane integral ceramice! De mulţi ani, coroanele integral ceramice au fost considerate ca fiind cele mai estetice restaurări disponibile. Deşi sunt alegerea firească pentru un rezultat estetic sporit, nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru orice dinte din cavitatea orală, implanturile dentare fiind o varianta.

Ceramică integrală dispune de combinaţia unică de a fi atât rezistentă cât şi fragilă în acelaşi timp, asemănându-se oarecum cu coaja unui ou.

 

Coroane integral ceramice – Avantaje

 

Coroana din ceramică integrală este mai dură decât smalțul natural al dintelui, putând în unele cazuri să abrazeze dinții naturali opuşi, în special la pacienţi cu parafuncții precum bruxismul.

În acelaşi timp poate fi casant şi să se fractureze uşor când este prea subţire sau în asociere cu parafuncții masticatorii.
Pentru a contracara multe dintre neajunsurile coroanelor integral ceramice, o variantă obţinută din disilicat de litiu (e.max) a fost dezvolatată şi utilizată cu succes în ultimii ani.

Coroanele de ceramica prezintă alegerea optimă atunci când se optează pentru ceramică integrală datorită calităţilor sale sporite în ceea ce priveşte în special durabilitatea dar şi estetică şi rezistenţa lor în timp. Implant esthetic Center va recomanda si protezele dentare: proteze dentare fixe, proteze dentare mobile, proteze dentare elastice si proteze dentare cu capse.

 

Coroane integral ceramice – Recomadari

 

Aceste coroane integral ceramice sunt recomandate în mod normal pe dinții frontali dar şi pe dinții laterali unde este important aspectul estetic. Atunci când se consideră orice fel de tratament dentar, cele mai bune sfaturi se obţin de la medicul care se va îngriji de dumneavoastră.

Acest scurt rezumat are menirea te a vă oferi câteva noţiuni de bază pentru a înţelege avantajele şi dezavantajele coroanelor integral ceramice si a câtorva dintre cele mai folosite materiale de restaurare dentară protetică.

Fiecare pacient poate avea anumite afecţiuni dentare sau considerente anatomice care pot avea o mai mare influenţă asupra deciziilor luate decât orice altă informaţie prezentată aici.

Vă încurajem să acumulaţi cât mai multe informaţii despre opţiunile dumneavoastră de tratament şi apoi să le discutaţi cu medicul dumneavoastră dentist pentru a stabili cum vi se vor putea aplica. De asemena puteti alege si coroane metalo-ceramice sau coroane din zirconiu.

 

Coroane integral ceramice – Informatii suplimentare

 

La Clinica Implant Esthetic Center gasiti doctori specializati in relaizarea coroanelor de toate tipurile cu medici specializati si cu experienta in domeniu. Va a steptam cu drag la clinica noastra din Sectorul 6, langa Cora Militari!

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cautari: „coroane integral ceramice pret”, „coroanele integral ceramice”, „coroane integral ceramica preturi”, „coroana integral ceramica”, „coroana integral ceramica”, „coroane dentare integral ceramice”. Sau „cimentare coroane integral ceramice”, „indicatii coroane integral ceramice”, „preturi coroane integral ceramice”.