fbpx

Estetica dentara

estetica dentaraEstetica dentara specializata! Fie ca vorbim de implanturi dentarechirurgie dentaraprotetica dentaraortodontie sau oricare alta ramura a stomatologiei, scopul acestei prezentari este de a transmite principiile care guvernează  conceptia noastra asupra esteticii dentare.

De obicei, ceea ce înseamnă percepția vizuală, estetica, se concentreaza asupra aspectului fizic. Noi incercam sa imbunatatim calitatea vietii, si aspectul ei, pentru dumeavoastra.

Morfologia dintilor maxilarului este o fuziune a celor trei forme de bază: cerc, pătrat și triunghi.

În esență, nu există doi dinți la fel, dar toate au aceleași blocuri de construcții geometrice. Această configurație a permis doctrinei sa clasifice dentitia ca circulară, dreptunghiulară sau triunghiulară.

 

Estetica dentara si crearea unui zambet perfect

 

Clinica noastra stomatologica oferă o gamă largă de proceduri dentare de restabilire și cosmetizare pentru pacienții de toate varstele.

Ehipa noastra de medici specialisti in estetica dentara este calificata pentru a asigura fiecarui dintre pacientii nostri acces la procedurile cele mai inovatoare în stomatologie (fatete dentare no prep).

De-a lungul timpului, este posibil ca dinții să devină slabi. Uneori, acest lucru se datoreaza degradarii, iar în alte cazuri, poate fi rezultatul unei fisuri sau a unuei alte afectiuni dentare.

Din fericire, există o modalitate de a restabili dintele vulnerabil. Cu o coroana la comandă de la noi va putem ajuta să restabiliți integritatea dintelui slăbit și aspectul frumos. Mai mult decât atât, acest lucru se poate realiza intr-o singură intalnire.

 

Estetica dentara creste stima de sine

 

Zambetul tau afecteaza imaginia de sine și poate influența foarte mult calitatea interacțiunilor cu ceilalți. Toate acestea se pot rezolva cu lucrari de albire dentara cu laser, periaj dentar profesional sau detartraj dentar Airflow.

Mulți oameni se abtin de la ras sau zambet, deoarece acestia se simt inconfortabil cu zambetul lor. Nu suntem intotdeauna constienti de importanta unui aspect placut.

Acest lucru ne face sa devenim complexati de aspectul nostru si astfel ratam numeroase ocazii de a relationa sau impune.

Estetica dentara rezolva aceasta problema si va face sa va simtiti din nou stapani pe dumneavoastra si sa priviti inainte cu incredere.

 

Estetica dentara – Informatii suplimentare

 

De asemenea se mai pot aduce imbunatatiri estetice dintilor si cu ajutorul implanturilor dentare (puteti viziona: beneficiile implantului dentar, riscurile implantului dentar sau cat costa un implant dentar), sau a proteticii dentare ( proteze elastice, fixe, mobile sau cu capse) ori coroane dentare si punti (coroane ceramice, de zirconiu sau metalo-ceramice).

Nu ezitati sa ne contactati la clinica noastra medicala Implant Esthetic Center din Bucuresti, Sectorul 6, Militari, langa Cora Militari. Va asteptam!

Ne puteti gasi pe internet tastand urmatoarele cuvinte: „estetica dentara bucuresti”, „estetica dentara preturi”, „clinici estetica dentara bucuresti”, „estetica dentara fatete”, „poze estetica dentara”, „estetica dentara sector 6”.