fbpx

Detartraj dentar Airflow

detartraj dentar airflow
detartraj dentar airflow

Detartraj dentar Airflow – Tehnica inovatoare de curățare cu ajutorul aerului folosește un amestec de apă, aer comprimat și particule fine de pulbere. Acest lucru face ca estetica dentara sa cunoasca noi culmi tehnologice in domeniul albirii dintilor.

Această metoda de detartraj dentar Airflow este cu mult superioară metodelor tradiționale de curățare care utilizează unelte de răzuire, cupe de cauciuc și discuri de lustruire și care pot fi consumatoare de timp și inconfortabile.

 

Detartraj dentar Airflow – Curățenie mai eficientă

 

Un jet puternic de apă, aer și pulbere fină lustruieste toate suprafețele unui dinte si îndepărtează plăcile, coloratiile, dar ajunge și adânc în buzunarele parodontale până la o adâncime de 5 mm.

Este mult mai eficient decât tratamentul tradițional. Se inlatura astfel biofilmul dăunător care se dezvoltă atunci când placa dentară este colonizată de bacterii și poate provoca dezvoltarea parodontitei.

Mai mult, polizarea subgingivală a aerului poate fi efectuată folosind o duză de extensie PERIO-FLOW®, iar sablarea este complet sigură pentru utilizarea cu implanturi dentare, coroane și punti dentare (coroanele pe suport de zirconiu, coroanele total fizionomice, coroanele total ceramice, coroanele metalo-ceramice).

 

 Detartraj dentar Airflow – Imbunatatirea confortului pacientului

 

Oricine care, initial, a beneficiat de metoda traditionala de detartraj dentar si a fost folosit un instrument de răzuire sau un disc de lustruire, va fi mai mult decat multumit de metoda detartrajului dentar Airflow, nedureroasă, rapidă și neinvazivă.

Chiar și buzunarele adânci și zonele interproximale sunt ușor de atins fără o sondare inconfortabilă și potențial dăunătoare prin chiurete și răzuitoare.

Pulberea non-toxică utilizată în tehnica detartrajului Airflow aerului este, de asemenea, mai plăcută și mai puțin invaziva decât pasta utilizată în lustruirea tradițională.

Pulberile de lustruire folosite pentru detartrajul dentar Airflow cu arome adăugate, cum ar fi spearmint, au fost chiar dezvoltate pentru a fi utilizate în mașini, ceea ce face experiența chiar mai plăcută.

 

Detartraj dentar Airflow – Reduce sensibilitatea dinților

 

Folosirea in detartrajul dentar Airflow a aerului este ideală pentru cei care suferă de dinți sensibili. Acest lucru nu se datorează numai lipsei de contact direct și absenței căldurii și a vibrațiilor, ci și datorită faptului că micile particule de pulbere pot umple, de fapt, orice tubuli dentinici expuși și pot reduce sensibilitatea dentară. De asemenea, polizarea cu fluxul de aer poate încuraja remineralizarea dinților deteriorați.

Curățarea mai rapidă
Studiile au arătat ca metoda detartrajului dentar cu ajutorul aerului este de peste trei ori mai rapidă la îndepărtarea petelor și plăcii decât metodele tradiționale. Aceasta înseamnă mai puțin timp pe scaun pentru pacient și, prin urmare, mai puține întreruperi.

Dinții sunt curătați într-o manieră mult mai puțin abrazivă decât răzuirea și lustruirea, care cauzează o deteriorare a dinților. Orice zone mici de degradare sunt ușor curatate cu aer, fără a fi necesară forarea în structura sănătoasă a dintelui.

Ideal pentru utilizare înainte de tratamentul ortodontic
Detartaj dentar prin intermediul aerului este o modalitate ideală de curățare înainte de procedurile care necesită îmbinare și utilizarea de agenți de etanșare, deoarece îndepărtează aproape 100% din bacterii și endotoxine.

Procedurile tradiționale de curatare conțin glicerină care poate interfera cu procedurile de lipire. Aerul, apa și pulberea utilizată în procesul de curatare cu aer nu conțin glicerină și facilitează fixarea legăturilor și a materialelor de etanșare pe suprafețele dinților.

 

Detartraj dentar Airflow – Metoda ideala

 

Curățarea prin presiunea aerului este modalitatea ideală de a elimina petele și decolorarea cauzată de fumat sau de băut vin roșu, ceai și cafea, deoarece albirea dinților îndepărtează cu desăvârșire placa dentară.

Poate fi folosit pentru curățarea și deschiderea fisurilor înainte de etanșare și este cea mai bună metodă de curățare care trebuie utilizată înainte de lipire.

Această tehnică foarte eficientă îmbunătățește confortul pacientului prin fără contact direct, presiune, căldură sau zgomot și este mult superior tratamentelor parodontale tradiționale.

Detartraj dentar – Vizitați medicul dentist la fiecare șase luni pentru verificarea stomatologică și pentru detartrajul profesional.

Boala gingiilor este o inflamație a țesutului gingival care ar putea afecta dinții. Bacteriile de placa, acizii și anumite alimente, toate contribuie la dezvoltarea bolii gingivale. Din fericire, exista o metoda ce previne aparitia bolii gingivale – detartraj dentar cu Airflow.

Daca insa se ajunge la infectii sau alte afectiuni dentare, trebuie sa vizitati cabinetul nostru de radiologie dentara pentru a vedea care este cel mai potrivit tratament dentar.

 

Detartraj dentar cu ultrasunete – Cum se face

 

Detartaj dentar profesionist! Acesta se realizeaza cu instrumente manuale, ultrasunete sau ambele. Medicul dentist va începe procedura cu o examinare aprofundată a gurii.

Apoi, un dispozitiv cu ultrasunete va fi utilizat pentru a elimina bacteriile din placă cu vibrații sonice. Dispozitivul cu ultrasunete elimină tartrul, placa și biofilmul de pe suprafața dintelui și sub linia gingiilor. Un instrument manual poate fi utilizat pentru eliminarea restului.

 

Detartraj dentar cu ultrasunete – Cum se va simti?

 

Dacă țesutul gingival este sensibil și bolnav se poate administra anestezie locală pentru amorțirea țesutului.

Dacă dinții sunt sensibili înainte sau după curățarea profesională, poate fi recomandat să utilizați o pastă de desensibilizare pentru a vă oferi o ușurare. Dacă aveți o boală parodontală, detartrajul  dentar va fi finalizat mai întâi și apoi va fi efectuată o intervenție chirurgicala dentara.

 

Detartraj dentar cu Airflow – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte: „detartraj dentar pret bucuresti”, „detartraj dentar albeste dintii”, „detartraj aparat dentar”, „detartraj dentar cu ultrasunete”, „detartraj dentar cu ultrasunete pret”. Sau „detartraj dentar la copii”, „detartraj dentar durata”, „detartraj dentar forum”, „detartraj dentar pret”, „detartraj si periaj dentar”, „tarif detartraj dentar”.

Alte cautari: „detartraj airflow pret”, „detartraj cu airflow”, „detartraj periaj si airflow”, „detartraj cu ultrasunete avantaje”, „detartraj cu ultrasunete si airflow”, „detartraj cu ultrasunete bucuresti”, „detartraj cu ultrasunete pret bucuresti”. Sau „detartraj cu ultrasunete pret”, „detartraj dentar cu ultrasunete pret”, „detartraj cu ultrasunete cat dureaza”, „detartraj dentar cu ultrasunete”.