fbpx

Coroane zirconiu

coroane zirconiu
coroane zirconiu

Coroane zirconiu! Zirconiul folosit în stomatologie se prezintă sub forma unui oxid alb cristalin. Coroanele din zirconiu pot fi o alternativa pentru un implant dentar.

Reprezintă o substructură ideală pentru ceramică deoarece adeziunea ceramicii la zirconiu este mai puternică decât la alte aliaje metalice, astfel scăzând riscul ca ceramica să se fractureze de pe suportul de zirconiu.

Pe lângă compatibilitatea structurală cu ceramică, zirconiul are avantajul de a fi uşor translucid, oferind în acest fel un aspect estetic dentar imbunatatit.

Un alt avantaj al acestor coroane din zirconiu este că nu au nevoie să aibă o grosime la fel de mare în porţiunea lor gingivală precum coroanele metalo-ceramice. Acest lucru însemnând că mai puţină substanţa dentară sănătoasă va fi îndepărtată la prepararea dinţilor.

 

Coroana zirconiu – Avantaje

 

Coroanele din zirconiu sunt recomandate pentru orice fel de restaurare unde un rezultat estetic (altul decat un detartraj dentar sau albirea dintilor cu laser) este cerut, dar şi unde este nevoie de o durabilitate şi rezistenţă crescută.

Datorită durabilității extreme și aspectului natural, coroana de zirconiu devine din ce în ce mai populară. Citiți această pagină pentru a afla mai multe despre avantajele, dezavantajele si costurile coroanelor de zirconiu.

Avantajele coroanei de zirconiu –  Zirconiul devine unul dintre cele mai alese materiale pentru coroanele dentare. Multele sale avantaje includ:

  • matrial foarte dur
  • rezista la uzură
  • este translucid, similar cu dinții naturali

 

Coroane zirconiu – Efecte

 

Rezultatele estetice ale unei coroane de zirconiu ar trebui să fie cel mai mare avantaj. Este important să aveți coroane dentare care vor arăta naturale mai ales dacă acestea vor fi plasate pe dinții din față și vor fi vizibile lângă dinții naturali.

Capacitatea de a modifica zirconiul în funcție de setul de dinți pe care va fi plasat alături este foarte important. Coroana de zirconiu nu numai că înlocuiește un dinte, dar poate fi modelata astfel încât să arate mai bine decât cea pe care o va înlocui.

Acesta este motivul pentru care puteți să va bucurati de un zâmbet cu aspect natural oricând. Producătorii de zirconiu produc și proiectează coroane dentare personalizate fasonate din blocul solid al materialului la temperaturi foarte ridicate pentru a se asigura că coroanele finite sunt aproape indestructibile.

Faptul că acest material este biocompatibil înseamnă că este sigur si va ramane pentru mult timp. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la orice reacții adverse / alergice din corpul dumneavoastră deoarece nu este respins de corpul uman.

 

Coroane zirconiu – Studiu comparativ- coroane de aur si portelan

 

Este adevărat ca aceste coroanele de aur au fost folosite de mulți oameni de atâția ani și că este bine tolerată de organism. Dar este mai bine să puteți arăta efectul natural când zâmbiți.

Adăugați faptul că aurul este metal și că unor oameni nu le place să aibă metale în părțile lor interne. Coroanele de zirconiu sunt cu siguranță mai robuste decât coroanele de ceramica. Ele rezista mai mult, în comparație cu porțelanul care se poate sparge.

Deoarece coroanele de zirconiu sunt măcinate dintr-o bucată de cristal, ele sunt garantate de cel puțin 5 ori mai mult decât porțelanul și metalul. Coroanele de zirconiu oferă, de asemenea, rezistență fără aspectul voluminos petru care portelanul este cunoscut.

 

Coroane zirconiu – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi cu urmatoarele cautari: „coroane zirconiu pret”, „coroane zirconiu forum”, „coroane zirconiu poze”, „coroane zirconiu copii”, „coroana zirconiu pret”, „coroana zirconiu sau ceramica”, „coroana zirconiu pret bucuresti”. Sau „coroana cu zirconiu”, „coroane dentare zirconiu”, „coroane dentare zirconiu pret”, „coroane din zirconiu”, „coroane din zirconiu pret”.

Alte cautari: „coroane de zirconiu pret”, „coroane integral zirconiu”, „coroana zirconiu pe implant”, „coroana zirconiu pe implant pret”, „oferte coroane zirconiu”, „coroana suport zirconiu”. Sau „coroane ceramica pe suport zirconiu”, „coroane zirconiu dezavantaje”, „coroana zirconiu dezavantaje”.