fbpx

Albirea dintilor cu laser

albirea dintilor cu laser
albirea dintilor cu laser

Albirea dintilor cu laser – Este cea mai recenta si cea mai buna în albirea dintilor. Nu aveti nevoie de radiografie dentara ci numai de o tehnica noua si eficienta in estetica dentara. Laserul Zoom este, printre altele, cunoscut sub numele de “Extreme Makeover”.

Albirea dintilor cu laser Zoom va ofera un zambet mai alb în aproximativ o ora si este disponibil numai în clinicile dentare. Tehnica cu laser Zoom este introdusa din 2002 si este utilizata de catre 74000 de stomatologi la nivel mondial. Alte metode pentru albire dintilor sunt detartrajul dentar Airflow si periajul dentar profesional.

Tramentul cu laser Zoom este foarte eficient si albeste dintii cu o medie de opt nuante. Lampa este utilizata în combinatie cu un gel de albire care se aplica pe dini. Laserul are nevoie de o ora pentru a-si face efectul, iar tratamentul cu tot cu pregatire dureaza o ora si jumatate.

 

Albirea dintilor cu laser – Cum s-a dezvoltat aceasta tehnica

 

Până de curând, cea mai comună modalitate de albire a dinților era de a le înmuia într-o soluție de peroxid de hidrogen sau o substanță similară. Procedura ar putea fi terminată la domiciliu (folosind o soluție slabă de peroxid) sau în cabinetul medicului dentist (folosind o soluție puternică) – deși adeseori nu este acoperită de planurile dentare. Oricum, albirea este finalizata pe parcursul mai multor zile sau săptămâni. Albirea dintilor este posibila si la implanturi dentare sau la lucrarile de protetica dentara.

Pe măsură ce albirea dinților a devenit mai populară, unii stomatologi cosmetici au început să utilizeze lasere sau lumini similare pentru a accelera reacția chimică a soluției de albire. Acest lucru a albit dinții mai repede și a necesitat mai puține sesiuni de albire. Spre deosebire de albirea cu peroxizi, lenta, noua albire cu laser nu se poate face acasa, acesta trebuie efectuata complet sub supravegherea unui medic dentist calificat.

Toate formele de albire a dinților funcționează prin eliberarea ionilor de oxigen dintr-un gel de albire a dinților, care ridică ușor petele de pe dinți. Laserul ridică petele mai repede. Un alt avantaj al laserului este faptul că (în funcție de tipul de laser utilizat) poate fi folosit mai ușor pentru albirea unui dinte la un moment dat. Acest lucru este util atunci când un dinte este mai decolorat decât dinții din jur. Acest lucru se poate intampla cand completam dentitia cu punti si coroane dentare din ceraminca, metalo-ceramice sau zirconiu.

 

Albire dinti cu laser – Recomandari

 

Pașii de bază pentru albirea dinților cu laser:
Dacă vă decideți să obțineți albirea dinților cu laser, dentistul dvs. va urma o procedură stabilită cu câțiva pași de bază:

Screening-ul:
Se recomandă ca femeile gravide și adolescenții să întârzie procesul de albire a dinților cu laser, dacă este posibil. Dacă decolorarea dinților este o preocupare, adolescenții pot avea dinții albiți cu o supraveghere strictă de către un dentist.

În timpul examinării inițiale, medicul dentist va verifica, de asemenea, dacă gingiile au scăzut pentru a expune o cantitate semnificativă de rădăcină dentară. În acest caz, dinții dvs. pot fi înclinați oarecum inegal, deoarece rădăcinile dinților sunt rezistente la înălbire. Medicul dentist ar putea să ofere alternative pentru albire.

Pre-tratament.
Următorul pas este pentru dentist sau igienist să vă curățeze dinții. See va asigura de asemenea că toate cavitățile (cariile dentare)  sunt tratate (tratament carii dentare) și umplute, deoarece, altfel, soluția de albire poate pătrunde prin cavitate în interiorul dintelui.

Medicamente
Orice formă de albire a dinților poate provoca sensibilitate temporară, în special la persoanele care au deja o anumită sensibilitate în dinți. Din acest motiv, medicul dentist vă poate prescrie un medicament antiinflamator nesteroidian înainte de prima sesiune de albire.

 

Albirea dentilor cu Laser Zoom – Cum functioneaza?

 

Dentistul îti va monta un departator de buze care va expune mai bine dintii din fata (cei care sunt vizibili când zâmbesti).

Gingia va fi protejata de contactul cu gelul de albit prin aplicarea unui strat protector de bariera gingivala

Gelul de albit va fi aplicat si mentinut timp de 15-30 de minute sub actiunea luminii foarte puternice produsa de lampa

Gelul va fi apoi îndepartat si, dupa caz, se va aplica un nou strat pentru acceasi perioada de timp.

Între aplicari succesive ale gelului medicul dentist va verifica evolutia tratamentului si va analiza împreuna cu tine nuanta care s-a obtinut

Dupa ultima aplicare de gel, departatorul de buze si bariera gingivala vor fi îndepartate si vei clati energic cu apa. Medicul dentist va masura nunanta de alb cu ajutorul unei chei de culori.

 

Albirea dintilor cu laser – Cea mai buna metoda de albire a dintilor

 

Procesul de albire a dinților nu este permanent. Dinții pot fi re-colorați, în special prin țigări, băuturi, cum ar fi cafea sau ceai, sau unele alimente. Este posibil să fie necesar să programați o sesiune de albire ulterioară; eficacitatea albirii dentare durează de la șase luni sau până la câțiva ani.

După o sesiune de albire dentara, este posibil să constatați că a crescut sensibilitatea dintilor, mai ales în primele zile. Aceasta variază în funcție de pacient; unii nu prezintă nicio sensibilitate, altii una ușoară, iar o mica parte pot avea neplaceri mai mari. Medicul dentist vă poate prescrie medicamente pentru a evita sau reduce sensibilitatea și, bineînțeles, se va opri după câteva zile. De asemenea, trebuie să urmați sfatul medicul dentist daca observati că gingiile sunt albe sau inflamate, dar acest lucru este mai puțin frecvent decât sensibilitatea.

Dacă sunteți pregătit pentru albirea dinților cu laser, sunați astăzi un medic dentist profesionist. Medicul va va descrie acești pași mai detaliat și poate răspunde oricăror întrebări pe care le aveți.

 

Albire dinti cu laser – Informatii suplimentare

Daca aveti lucrari de ortodontie cum ar fi: aparate dentare fixe, aparate dentare mobile, aparate dentare din safir, ceramice sau metalice, atunci ar trebuie sa va consultati medicul dentist pentru a gasi cea mai potrivita modalitate de albire si intretinere.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte: „albire dentara cu laser pret”, „albirea dintilor forum”, „albirea dintilor cu laser pret”, „albire dentara cu laser”, „albire dinti cu laser bucuresti”, „albire dentara cu laser pareri”. Sau „albire dentara laser pret”, „albire dinti cu laser bucuresti”, „albire dinti cu laser pret”, „albire dinti laser preturi”, „albirea dintilor dentist”.

Alte cautari: „albirea dintilor dentist pret”, „albirea dintilor dupa aparatul dentar”, „albirea dintilor fara distrugerea smaltului”, „albirea dintilor bucuresti”, „albirea dintilor dentist pret”, „albirea dintilor dupa aparatul dentar”. Sau „este recomandata albirea dintilor”, „albirea dintilor in cabinet pret”, „albirea dintilor instant”, „albirea dintilor in cabinet stomatologic”.

Cautari similare: „albirea dintilor la dentist pret”, „albirea dintilor la stomatolog pareri”, „albirea dintilor la stomatolog forum”, „albirea dintilor cea mai buna metoda”, „albirea dintilor profesional”, „tratament pt albirea dintilor”. Sau „albirea dintilor rapida”, „albirea dintilor stomatolog”, „albirea dintilor stomatolog pret”, „albirea dintilor zoom”, „albirea dintilor zoom pret”, „albirea dintilor cu laser zoom pret”.