fbpx

Proteza dentara

proteza dentara
proteza dentara

Proteza dentara – Romania  este una dintre tarile cu cele mai grave probleme dentare din Europa, dar si din lume. Potrivit celor mai recente studii,  7 din 10 români si-au pierdut cel putin un dinte, iar 3 din 10 si-au pierdut dantura complet.

Puteti consulta lista cu preturile noastre accesand urmatorul link la tarife proteze dentare.

Protezarea este una dintre cele mai folosite metode de inlocuire a dintilor, impreuna cu implantarea dentara. Desi cea mai buna solutie, implanturile dentare nu sunt intotdeauna posibile. Protezele pot oferi in aceste conditii rezultate bune, cat mai aproape de un aspect natural, dar mai ales rapide. In plus, o proteza este o investitie pe termen lung.

Ce este proteza dentara

Dintii lipsa poti fi inlocuiti de coroane dentare sau punti, fiind posibila si combinatia cu implanturi dentare. Astfel, solutiile protetice fixe includ coroane si poduri cimentate in gura. Protezele detasabile, pe de alta parte, pot fi complete sau partiale.

In unele cazuri este nevoie insa de lucrari complexe de reabilitare a arcadei dentare. Specialistii Implant&Esthetic Center va stau la o dispozitie cu o echipa interdisciplinara ce poate aborda profesionist patologii complexe. Veti avea parte de evaluari premergatoare ce tin de radiografia dentaraestetica dentara si chirurgia dentara.

Cand se pune proteza dentara

Proteza dentara fixa este folosita in cazurile in care numarul de dinti absenti este mic. In plus, este nevoie de dinti invecinati cu implantare buna pentru a sustine o punte. Cand nu exista suficienti dinti in acest scop se apeleaza la o proteza dentara mobila. Aceasta se foloseste inclusiv pentru substituirea intregii danturi si poate fi instalata la cateva luni de la ultimele extractii dentare.

Cele mai bune proteze dentare

Multi pacienti se intereseaza care sunt cele mai bune proteze dentare. Cele mai noi tipuri de proteze se evidentiaza prin confort si o estetica superioara. Cele mai importante caracteristici cand vorbim de cele mai bune proteze dentare sunt o masticatie si articulare a cuvintelor cat mai buna. La acestea se adauga imbunatatirea aspectului fizionomic.

De asemenea, cele mai bune proteze dentare se disting printr-un aspect cat mai natural al dintilor falsi. Este vorba de proteze cu dinti din ceramica sau rasini acrilice.

De asemenea, printre cele mai bune proteze dentare se numara si protezele pe implanturi.

Proteza dentara cu capse combina avantajele protezelor fixe cu cele ale protezelor mobile. Se caracterizeaza in special prin stabilitatea ridicata – nu se misca si sunt foarte comode.

Protezele dentare mobile de ultima generatie includ proteza dentara elastica. Realizata din materiale termoplastice, acest tip de proteza este net superioara protezelor clasice din acrilat.

Cat costa o proteza dentara

Daca vreti sa stiti cat costa o proteza dentara puteti consulta  lista orientativa cu tarifele practicate de Implant&Esthetic Center.

Tot aici puteti afla cat costa o proteza dentara totala permanentacat costa o proteza dentara cu capse sau cat costa o proteza dentara mobila. La fel daca va intereseaza cat costa o proteza dentara din portelan, cat costa o proteza dentara scheletata ori cat costa o proteza dentara elastica.

Clientii fideli au posibilitatea de a beneficia de reduceri. Programati-va pentru o discutie cu medicul specialist pentru a afla pretul final al pachetului de tratament pentru a beneficia de cele mai bune proteze dentare.

Proteza dentara – Informatii suplimentare

Ne puteti gasi pe internet cu urmtoarele cautari: „proteze dentare totale„, sau „proteze dentare preturi ” ori „proteze dentare ieftine” si „proteze dentare avantaje si dezavantaje„. Se mai poate cauta si „proteze dentare bune” sau „proteze dentare inferioare” ori „proteze dentare imediate” si „preturi la proteze dentare„.

De asemenea se mai poate interoga si cu: „proteze dentare pe implanturi” sau „proteze dentare care nu se dau jos” ori „noile proteze dentare” si „proteze dentare parțiale„.  Alte cautari: „proteze dentare rapide” sau „proteze dentare recomandate” ori „proteze dentare tipuri” si „pretul unei proteze dentare totale„.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.