fbpx

Proteza dentara elastica

proteza dentara elastica
proteza dentara elastica

Proteza dentara elastica este rezultatul unei tehnologii de ultima ora, fiind realizata din materiale dure, dar flexibile.

Aceasta poate fi o optiune doar daca mai sunt dinti naturali ramasi pe arcada sau daca se recurge la implanturi dentare si chirurgie dentara.

Proteza dentara elastica – Ce este

Protezele elastice sau protezele mobile flexibile sunt confectionate din materiale termoplastice ca  Flexite-Plus, Flexite Northerm, Flexite Supreme, Flexite M.P., Flexite Bruxism sau Flexite Guard. Pentru preturile la proteze dentare elastice accesati acest link.

Acestea sunt biocompatibile si nu provoaca alergii, fiind ideale pentru cei ce nu isi doresc elemente de metal. Baza protezei elastice este subtire si moale, cu o culoare identica cu cea a gingiei.

O igiena riguroasa este esentiala daca va doriti o durata de viata sporita pentru proteza dentara elastica. In cazul fumatorilor si a consumatorilor de cafea exista riscul aparitiei petelor daca nu se acorda o atentie sporita acestui aspect.

Ca masuri de igiena pentru proteza dentara elastica se recomanda curatirea dupa fiecare masa. Folosirea unei periute de dinti nu este potrivita intrucat este prea abraziva.

Igienizarea este insa cruciala, intrucat acest tip de material este mai sensibil la umezeala si la acumularea de bacterii. Acestea sunt de altfel singurele dezavantaje ale acestui tip de proteze. Adresati-va medicului stomatolog pentru a fi siguri ca luati toate masurile de igiena necesare si, daca exista complicatii, efectuati o radiografie dentara.

Proteza dentara elastica – Avantaje

O proteza dentara elastica sau moale este solutia ideala pentru cei ce nu pot suporta protezele dentare fixe sau au leziuni, dar si pentru cei ce isi doresc maximum de confort. Proteza dentara elastica este net superioara protezelor clasice din acrilat.

Printre numeroasele avantaje a acestui tip de proteza se numara:

  • durata de viata mai lunga, rezistenta superioara – nu se rup
  • proteza dentara elastica este usor tolerata, nu provoaca leziuni
  • duce la o masticatie mai buna si la o pronuntie fara probleme
  • impiedica depunerea tartrului
  • nu traumatizeaza dintii vecini
 • protejeaza gingia, nu necesita adeziv sau ajustari

Implant&Esthetic Center va ofera pentru proteze dentare elastice (flexibile) preturi competitive si calitate ireprosabila.

Proteza dentara elastica – Informatii suplimentare

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „proteze dentare elastice preturi”, „proteze dentare elastica totale pret”, „proteze dentare elastice imagini”, „proteze dentare elastice forum”, „cat costa o proteza dentara elastica”. Sau „proteze dentare elastice pret”, „ce este proteza dentara elastica”, „proteze dentare mobila elastica”, „proteze dentare elastice totala”. 

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.