fbpx

Proteza dentara cu capse

proteza dentara cu capse
proteza dentara cu capse

Proteza dentara cu capse – Acest termen se refera la o proteza dentara care poate fi indepartata, dar care are un plus de stabilitate dat de sistemul special de prindere.

Astfel, proteza dentara cu capse are avantajele ambelor tipuri de proteze – proteze dentare mobile si proteze dentare fixe. Aceasta se realizeaza pe implanturi dentare in cazul in care nu exista suficiente radacini viabile.

Proteza dentara cu capse – Ce este si cum  functioneaza

Proteza dentara cu capse este, practic, o proteza scheletata sau totala cu sisteme speciale de prindere. O parte a mecanismului se prinde pe dinte sau implant, iar cealalta este atasata protezei. De exemplu, putem avea 4 capse la proteza superioara si 2 capse la cea inferioara. Pentru preturi la protezele cu capse accesati link-ul.

Proteza dentara cu capse trebuie indepartata si igienizata in fiecare seara (ca si igienizarea aparatului dentar). Astfel va fi prelungita durata de viata a acesteia.  Tabletele pentru igienizarea protezei distrug bacteriile, previn aparitia petelor si depunerea tartrului.

Proteza dentara cu capse – Avantaje

O proteza dentara cu capse este comparabila din anumite puncte de vedere cu o proteza fixa. Printre avantajele protezelor mobile cu capse se numara:

  • stabilitate ridicata, protezele dentare cu capse nu se misca in gura si nu se pot desprinde accidental
  • protezele totale pe implanturi se prind doar de gingie, asigurand o mai buna masticatie si dictie
  • grad ridicat de confort

Dezavantajele acestui tip de proteze sunt neglijabile. In caz de disconfort, inflamatie sau durere protezele se pot ajusta. Este important sa va adresati medicului stomatolog atunci cand sesizati orice neplacere sau modificare.

Pentru inceput se recomanda consumul de alimente moi. Alimentele mai tari trebuie introduse treptat in alimentatie, iar cele lipicioase trebuie evitate.

Proteza dentara cu capse la Implant&Esthetic Center

La Implant&Esthtic Center va oferim pentru proteze dentare cu capse, preturi competitive. Vom analiza cu grija fiecare caz si va vom propune cele mai bune solutii.

Fiecare tratament este personalizat in cel mai inalt grad. Va veti putea alege nuanta gingiilor si a danturii, stiind ca o proteza care sa arate suta la suta natural este deosebit de importanta. Aceste tratamente se realizeaza dupa o prealabila planificare ce include  evaluari premergatoare ce tin de radiografia dentara, estetica dentara si chirurgia dentara.

Proteza dentara cu capse – Informatii suplimentare

Clinica Implant Esthetic Center este specializata in realizarea de proteze dentare (protetica dentara). Beneficiem de aportul unor medici ctomatologi cu experienta ce pot realiza tratamente si operatii complexe. Veniti cu incredere la clinica noastra situata in Bucuresti, Sectorul 6, langa Cora Militari.

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „proteza dentara cu capse pret”, „proteza dentara cu capse forum”, „proteze dentare mobile cu capse”, „proteze dentare totale cu capse”, „proteza dentara fixa cu capse”. Sau „cat costa o proteza dentara cu capse”, „proteze dentare pe capse”, „proteza dentara totala pe capse”.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.